ADANA(İLKHABER) – Adana Sürmeli Otel’de gerçekleştirilen bayiler buluşması büyük ilgi çekti. 1992 yılında İstanbul’da Hadımköy’de 50 bin metrekare alan üzerine ticari hayata geçen Plastherm’in 350’den fazla ürün çeşidi ile hizmet kervanını sürdürüyor.
Anadolu Yakası Satış ve Pazarlamaü Müdürü İbrahim Altıparmak, İstanbul Yakası Satış ve Pazarlama Müdürü Yasin Sarıkaya, Adana’da düzenlenen bayiler toplantısında yaptıkları konuşmalarla firmaları hakkında bilgi verdi.
Plastherm’in İstanbul Hadımköy’ün dışında Silivri Kınalı’da da 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip üretim tesislerinde PVC Atık Su Boru ve Ek parçaları, PPRC Boru ve Ek parçaları, PEX Yerden Isıtma Boru ve Ek parçaları, PLS Siyah ve Galvaniz Fittings ile PVC Kapı ve Pencere Profillerinin üretildiğini ve pazarlandığını kaydeden Altıparmak ve Sarıkaya, şunları söyledi:
“Tesisatçı eğitimi seminerimize katılan Adana bayilerimizden Nur Yapı, Kalite Isı, Kardes İnşaat ve Yıldırım Ticaret ile tesisatçılarımıza çok teşekkür ediyoruz.
Uluslararası ISO9001, TSE, DVGW, SKZ, TZW, PCT, CSTB ve GHOST Kalite Belgelerine sahip olan Plastherm‘in ISO 14000 Çevre Yönetim Sistem Belgesi ile Çevre ve Sağlık Bakanlığı’ndan doğaya zararsız üretim yaptığına dair ÇED Raporu bulunmaktadır.
Plastherm’in önceliği şirketin karlılığı değil, istihdamı artırmak ve müşterilerinden aldığı güç ile kaliteden en ufak bir ödün vermeden dürüst pazarlama anlayışı ile hizmet vermektir.”
Başarıyla tamamlanan eğitimin sonunda bayilere plaket sunuldu ve promosyonlar dağıtıldı. Daha sonar hatıra fotoğrafı çektirildi.
Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2014, 17:35