TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Coş, şampiyonları kutladı

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) Adana'ya Türkiye birinciliği getiren Gündoğdu Koleji öğrencilerini ödüllendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2013 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2013 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Coş, şampiyonları kutladı

ADANA (İHA) - Adana Gündoğdu Koleji (AGK) CEO'su Gökhan Gündoğdu, Genel Müdür Naide Karaoğlu, şampiyon öğrenciler Ece Secen ve Mehmet Ali Buyurgan ile birlikte Vali Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti.

  Ziyarette Gündoğdu Koleji CEO'su Gökhan Gündoğdu, Vali Coş'un yakın ilgi ve alakasının hem öğrencilerine hem de kendilerine büyük moral verdiğini belirterek, "Sayın Valimizin eğitim konusunda duyarlı olup, bizleri her zaman desteklemesi en büyük itici gücümüz oluyor. Kendisine 25 bin kişilik büyük Gündoğdu ailesi adına teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

  Vali Coş ise Seviye Belirleme Sınavı'na 700 tam puan alarak bu başarılarıyla Türkiye birincisi olan öğrencileri kutlayarak, "Bir kentin eğitim seviyesinin yüksek olması o kentin ve o ülkenin daha çabuk kalkınmasında en büyük etkenlerdendir. Başarılarıyla zaten örnek olan Adana Gündoğdu Koleji'nin Türkiye birincisi olan öğrencilerini, öğretmenlerini ve okul CEO'su Gökhan bey ile tüm ekibini Adanamıza yaşattığı bu gururu için teşekkür ediyor ve kutluyorum" dedi.

  Ziyaret sonunda Vali Coş, SBS Türkiye birincisi olan Ece Secen ve Mehmet Ali Buyurgan'a çeşitli hediyeler verdi.

  Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet de hazır bulundu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.