TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türe: Rakiplerimle her alanda yarışırım

MHP Anamur Belediye Başkan Adayı ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, toplantı için gittiği Malaklar Köyü’nde havai fişek gösterileriyle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2014 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2014 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Türe: Rakiplerimle  her alanda yarışırım

 

Mehmet ŞAHİNCİLEROĞLU

MERSİN(İLKHABER) - Seçim çalışmalarını her mahallede ve köyde toplantılar yaparak aralıksız sürdüren Başkan Türe, Malaklar Köyü’nde havai fişekler eşliğinde coşkuyla karşılandı. Başkan Türe ve ekibini Malaklar Köyü Muhtarı Mehmet Güzel ile köylüler karşıladı. MHP Mersin İl Genel Meclisi Üyesi Ali Rıza Kibrit’in de köyü olan Malaklar’da konuşan MHP Anamur Belediye Başkan Adayı ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, “Projelerimle gümbür gümbür geliyorum. Geçmiş dönemde sözünü verdiğim projelerin yüzde 90’ını hayat geçirdik. Hala devam eden projelerimiz var. Sizlerin de desteğiyle o kalan projeleri hayata geçireceğiz. Ben, hiçbir köyümüze Büyükşehir Yasası çıkacak diye bir düşüncem olmadan yasa çıkmadan önce her köyümüze, mahallemize imkânlarımız dâhilinde yardım etmeye çalıştım. Malaklarlılar 30 Mart’ta beni mahcup etmeyecekler. Buradaki coşku, buradaki heyecan bunun bir göstergesidir. Malaklar çok şanslı. Çünkü Ali Rıza Hocamız (Kibrit) tekrar Anamur Belediyesi Meclis Üyesi Adayımız. Bugüne kadar Anamur Belediyesi’ne katkı veren herkesten Allah razı olsun. Bu memleket için ölümü göze aldım. Rakiplerimle her alanda yarışa hazırım. Hele bir aday var ki, benim projelerimi sayıyor, sayıyor, sayıyor, sonra da çekip gidiyor. Allah’tan bir şeyler yapmışız. Onunla zaman öldürüyor. Böyle devam etsin.” diye konuştu.

Engelli vatandaşımız MHP Anamur Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Necati Göz’ün özverili bir şekilde Başkan Türe’nin seçim çalışmalarına destek vermesi toplantıya katılan Malaklarlıların sevgi gösterisine dönüştü. Anamur’dan akülü arabasıyla Malaklar Köyü’ne gelen Göz, alandaki herkesin takdirini kazandı. Başkan Türe’de “Necati abimizi gerçekten yürekten kutluyorum. Anamur’dan buraya kadar kendi akülü arabasıyla geldi. İşte bu özverili bir çalışmanın sonucu oluşan bir tablonun güzel tarafıdır. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İşte bizim kadromuz. İşte Necati abimiz. Bize sahip çıkacağınızdan kuşkumuz yok.” diyerek Malaklarlılardan destek istedi. Konuşması sık sık atılan sloganlar ile kesilen Başkan Türe, yeni dönemde göreve geleceği zaman yapacağı projeleri anlattı.

MHP Anamur Belediye Başkan Adayı ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin Malaklar toplantısına katılımın oldukça yüksek olması ve köylülerin tam desteği dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.