TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tıkanan yollar tepkilere neden oluyor

Yol yapım çalışması nedeni ile tıkanan yollar, sürücülerin ve yolcuların tepkilerine neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2014 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2014 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Tıkanan yollar tepkilere neden oluyor

p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 10); line-height: 115%; widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: "Calibri",serif; font-size: 11pt; }p.cjk { font-family: "SimSun"; font-size: 11pt; }p.ctl { font-family: "Calibri"; font-size: 11pt; }

 

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) Adana’da D-400 Karayolu üzerinde bulunan yol çalışması nedeni ile özellikle iş saatlerinde tıkanan yollar sürücülerin tepkisini çekiyor. Çalışma yapılan yolu şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüsler de kullanıyor.

Adana’nın Merkez Seyhan İlçesi D-400 Karayolu üzerinde bulunan yol çalışması devam ediyor. Bir tarafı tamamen kullanılmayan yolun diğer kısmı ise dubalarla ikiye ayrılarak gidip geliş yönü olarak kullanılıyor. Bu yolu şehirlerarası otobüslerin de kullandığı dikkatlerden kaçmıyor. Özelikle sabah ve akşam iş çıkış saatlerinde sıkışan trafikten sürücüler ve yolcular şikayetçi oluyor.

Kendisinin Söğütlü Mahallesi’nde oturduğunu belirten Ercan Ercel, isimli kişi işe gitmek için her gün bu yolu kullanmak zorunda olduğunu söyledi. İşe dolmuşla gittiğini kaydeden Ercel, “Birkaç aydan buyana burada trafik tıkanıyor. Çalışmalar başladı başlayalı durum böyle. Normal zamanlarda sıkıntı yok. Ancak sabah ve akşam iş çıkış saatlerinde çok kötü oluyor. Çoğu zaman işe gecikiyoruz.” dedi.

Dolmuş şoförleri ise yolların yapılmasının kendileri açısından güzel olduğunu ancak, sürenin uzun olması nedeni ile mağduriyetlerin yaşandığını kaydetti. Artık biran önce yollarının tamamlanmasını isteyen şoförler, yolcularla bile sorunlar yaşıyoruz bu konu nedeni ile. Bir an önce bu yol bitirilsin ve bizde rahat bir nefes alalım” ifadelerini kullandılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.