TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KÜÇÜKLER GÖSTERİDE, BÜYÜKLER KAYITTA

Adana'da sunduğu kaliteli eğitimde çeyrek asrı geride bırakan Erkan Koleji Anaokulu’nda eğitim gören çocukların 'Büyüklere Saygı Günü' gösterileri büyük alkış topladı. Erkanlı minikler sahnede şovlarını sergilerken, veliler, büyükanneler ve büyükbabalar da gösterileri kaydederek, ölümsüzleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2014 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2014 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
KÜÇÜKLER GÖSTERİDE, BÜYÜKLER KAYITTA

ADANA (İLKHABER) - Erkan Koleji Anaokulu öğrencileri, Yaşlılar Haftası'nın ardından okullarında "Büyüklere Saygı Günü" düzenledi. Etkinlik kapsamında Erkan Koleji Anaokulu'nda okul öncesi eğitim gören öğrencilerin, velileri ile babaanneleri, anneanneleri, dedeleri, büyükbabaları okulda misafir edildi. Okulun Tiyatro Salonu'nda yapılan etkinlik, ulu önder Atatürk ve şehitler için saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Açış konuşmaları sonrası ise sahne Erkanlı çocuklara kaldı. 3-5 arası yaşlardaki çocuklar, kimi zaman nostalji şarkılar, kimi zaman da güncel şarkılar eşliğinde çeşitli dans gösterileri sundular. Danslarının ardından taşıdıkları dövizlerle Büyüklere Saygı Günü'nü kutlayan Erkanlı küçükler, büyük bir gösteriye imza attılar. Performanslarıyla dikkat çeken çocuklar, sahnede büyük heyecan içerisinde gösterilerini sunarken, veliler de, tabletler ve kameralı cep telefonları ile gösterileri kaydettiler.

Toplu fotoğraf çekimi ile son bulan etkinliklerde konuşan Erkan Koleji Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik, geleceğin teminatı çocukları başöğretmen Atatürk'ün işaret ettiği çizgide yetiştirdiklerini belirterek, "Dünyanın tepesinde herkesi izleyebilirsiniz. Ama, bu herkesin sizi gördüğü anlamına gelmez. Herkesin sizi görebilmesi için fark yaratmanız lazım. Gelecekte fark yaratan, iyi insanlar, vatanına, milletine yararlı bireyler yetiştirmek için evdeki öğretmenlerimiz olan anne-babalar ile okuldaki öğretmenlerin işbirliği şart. Bu olursa fidanımızı daha iyi büyütürüz. Çocuklarımızı yurdunu seven, milli manevi değerlere saygılı, paylaşan, üreten, merhamet duygusu olan, vatan ve bayrak diyen güzel insanlar olarak yetiştirmek hepimizin görevidir." dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.