TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türe'den Yıldızdoğan konseriyle teşekkür

Mersin’in Anamur İlçesi’nde Anamur Belediye Başkanlığını ikinci kez kazanan Mehmet Türe, seçim zaferini Mustafa Yıldızdoğan konseriyle kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2014 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2014 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Türe'den Yıldızdoğan  konseriyle teşekkür

 

Mehmet ŞAHİNCİLEROĞLU

MERSİN(İLKHABER) -Seçim sürecinde göreve geldiği zaman bir konser düzenleyeceğini her seçim gezisinde söyleyen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, seçimden bir hafta sonra sözünde durdu. Bu kapsamda Yeni Cumhuriyet Meydanı’nda bir teşekkür konseri düzenledi. Teşekkür Konseri adı altında tertiplenen program, Anamur Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde Eski Cumhuriyet Meydanı’ndan Yeni Cumhuriyet Meydanı’na halk yürüyüşü ile başladı. Yeni Cumhuriyet Meydanı’nda Anamurlu yerel sanatçıların karşıladığı yürüyüşte coşku ve katılımın oldukça yüksek olması dikkat çekti. Yürüyüş sonrası Anamurlu yerel sanatçılar Şafak Küçükderya ve Hakan Küçükderya’nın ekibi konser alanına gelenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Yerel sanatçılardan sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından bir konuşma yapan MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, “Seçimden önce burada 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi anma etkinliği kapsamında düzenlenen Ahmet Şafak konserinde Anamur’un bize güveneceğini, sandıkta mührü 3 hilale basacağını söylemiştim. Evet, Anamur bize güvendi, bize sahip çıktı. Teşekkürler Anamur. Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Türe hizmetlerine kaldığı yerden devam edecektir.” dedi. Seçim boyunca verdikleri yoğun mücadeleden dolayı Kadın Kolları başta olmak üzere tüm Anamur ve Mersinlilere teşekkür eden MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, “Mersin’de kazandığımız bu zafer 2015 yılında, MHP’nin tek başına iktidara gelmesinin önünü açacaktır. Buradaki bu coşku, sandıktan çıkan sonuç bunu gösteriyor.” diye konuştu.

30 Mart 2014 saat 17.00’de seçimin bittiğini ve artık oy verenin de vermeyeninde Belediye Başkanı olarak tüm Anamur’a hizmet edeceklerini söyleyen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz ile omuz omuza vererek  Anamur başta olmak üzere tüm ilçelerimiz ve Mersin’i şaha kaldıracağız. Biz bir meydan savaşı kazanmadık. Kaybeden arkadaşlarımız da bir savaş kaybetmedi. Artık dönem, söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçirerek hizmet üretmek zamanıdır.” şeklinde konuştu.

Başkan Türe’den sonra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz konuşmasını yapmak üzere sahneye çıktığında katılımcılar bir taraftan ayakta alkışlarken diğer taraftan da havai fişekler patlatıldı. Seçimin kazanılmasında ciddi bir katkı sağlayan Anamur halkına ve tüm Mersinlilere teşekkür eden Kocamaz, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve ekibi ile birlikte Anamur için söz verilen bütün projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından “Türkiyem” parçası ile büyük bir alkış tufanı eşliğinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, adeta sahnenin tozunu attırdı. Gençlere evliliğin kutsallığından uzun uzun bahseden Yıldızdoğan, evliliğin insanlık tarihi kadar eski olduğunun da altını çizdi. Atatürk’ün Yörüklerle ilgili sözünü meydanı dolduran binlerce vatandaşa hatırlatan Yıldızdoğan, Türkler olarak nereye gidersek gidelim mutlaka bir türkümüzün olduğunu belirtti. Mustafa Yıldızdoğan, Türklerin yaşadığı her yerde türkünün söylendiğini ifade ederek seslendirdiği birbirinden güzel türküleriyle meydanı dolduran binlerce vatandaşı coşturdu.

Mustafa Yıldızdoğan konserine MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve eşi Meliha Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günal, MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut, MHP Anamur Kadın Kolları Başkanı Alime Yiğit, Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Özateş ve yaklaşık 10 binin üzerinde kişi katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.