TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Espriler havada uçuştu

Çukurova Belediye Meclisi, başkan vekilleri ve divan katipliklerini seçmek amacıyla gerçekleştirdiği ilk oturumu “İyi dileklerle” yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2014 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2014 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Espriler havada uçuştu

p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - Meclis başkan vekilleri ile divan kâtiplerini belirlemek amacıyla ilk oturumunu yapan Çukurova Belediye Meclisi sıcak mesajlar, iyi dilekler ve esprilerle başladı. Başkan Soner Çetin, meclisi “Çok başarılı hizmetlere imza atacağız” diyerek selamladı.

 

TAM KADRO İSTİKLAL MARŞI’YLA

 

30 Mart 2014’teki yerel seçimlerle belirlenen Çukurova Belediye Meclisi, Başkan Soner Çetin’in başkanlığında 38 üyesinin tamamıyla önceki akşam toplandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Başkan Çetin, oturumu “Çok başarılı hizmetlere imza atacağına inandığım belediye meclisimizin ilk toplantısına hepiniz hoş geldiniz” sözleriyle açtı. Belediye bürokratlarının da hazır bulunduğu toplantıyı halktan da bazı kişiler izledi.

 

BARIŞ İÇİNDE EL ELE ÇALIŞACAĞIZ

 

CHP’den 20, MHP’den 11 ve AKP’den de 6 üyenin yer aldığı Çukurova Belediye Meclisiin ilk oturumunda alfabetik sırayla üye yoklaması yapıldı. Her üyenin kendini tanıttığı toplantıda CHP’li üye Av. Hacı Hüseyin Kılınç, “Siyasi tansiyonun yüksek olduğu bir konjonktürde barış içinde el ele çalışacağız” derken CHP’li meclis üyesi Vahap Çolak, “Merkezine insanı ve çevreyi alan bir anlayışla çalışacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

ÇETİN: BEN DE KARAİSALILIYIM

 

AKP’li Ali Cengiz Taşçı “Karaisalılı” olduğunu belirtince Başkan Soner Çetin “Biliyorsunuz ben de Karaisalılıyım, tabii hanım tarafından” diyerek espri yaptı. CHP’li üye Mehmet Yıleri ise “Allah’ına kadar Adanalı” olduğunu söyledi. Daha sonra geçilen seçimlerde meclis birinci başkanvekilliğine CHP’den Av. Hacı Hüseyin Kılınç, ikinci başkanvekilliğine Mustafa Karakuş, divan kâtipliklerine ise Fatma Arguz ile Gülten Baydemir seçildi.

 

CHP’li üyeler (20): Abeydullah Kolcu, Burhanettin Bulut, Çiğdem Eren, Fatma Arguz, Gülten Baydemir, Hacı Hüseyin Kılınç, Hüsnü Karadeli, İsmail Özgen, Kadir Karakuş, Kasım Üre, Mehmet Esendemir, Mehmet Müftüoğlu, Mehmet Yıleri, Mustafa Karakuş, Mustafa Selek, Nuray Yılmaz, Saim İnce, Serdar Seyhan, Seyhan Şekeröz, Vahap Çolak.

 

MHP’li üyeler (11): Ahmet Sabih Delibalta, Ayça Katlav, Cumali Bülent Gürışık, Halil Mehmet Gökoğlu, Hasan Batur Eroğlu, İsa Tuzcu, İsmail Hakkı Gözübatık, Nazım Aldırmaz, Süleyman Buldur, Tarık Kılıçarslan, Tayfun Altaş.

 

AKP’li üyeler (6): Adil Yiğenler, Aslı Çelik, Ali Cengiz Taşcı, Cumali Akkuş, Cumali Orçun Sarıgül, Mehmet Saygın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.