TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞKAN ÇELİKCAN’DAN KUTLU DOĞUM MESAJI

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Kutlu Doğum Haftası’nın amacının insanlar arasında sevgi, barış ve hoşgörü ortamının yaygınlaşmasını sağlamak olduğunu belirterek; ‘Kutlu Doğum Haftası’nı kutlamaktaki gayemiz Yüce Peygamberimiz Hz.Muhammed (sav) getirdiği eşsiz elmas kıymetindeki değerleri, evrensel iyilik ölçülerini tüm insanlığa sunmak; barış, hoşgörü ve kardeşlik ortamı meydana getirmektir.’dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2014 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2014 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
BAŞKAN ÇELİKCAN’DAN KUTLU DOĞUM MESAJI

ADANA (İLKHABER) Âlemlere rahmet ve insanlığa örnek olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)’in tüm insanlığa örnek bir şahsiyet olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ‘Karanlık içerisinde aydınlık, yalan içinde gerçek, yoklukta varlık, zulmet içerisinde umut görebilen ve İslam’ı en güzel şekilde yaşayıp-yaşatan mübarek bir insandır. Nitekim O (sav) gerek ferdi, ailevi ve sosyal hayatı, gerekse söz ve açıklamaları ile insanlığa kıyamete kadar kalıcı bir rehberlik ve örneklik sunmuştur. O’nun sünneti, sadece müslümanlar için değil, bütün insanlığın mutluluğuna ve kurtuluşuna ışık tutabilecek kadar parlaktır.
Bu vesile ile tüm insanlığa örnek olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)’in daha iyi anlaşılabilmesi ve insanlığa sunduğu değerlerin yaşanabilmesi ve yaşatılabilmesi için tüm vatandaşlarımızın Kutlu Doğum Haftasını içtenlikle kutluyorum.’ diyerek Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine faydalı olması temennisinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.