TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAKLA ATIP YANAN OTOMOBİLDEN SAĞ ÇIKTILAR

Adana'da bir aracın sıkıştırması sonucu kaldırıma çıkıp takla atan ve daha sonra yanmaya başlayan otomobilin içinde bulunan biri kadın 2 kişi ölümden döndü.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2014 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2014 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TAKLA ATIP YANAN OTOMOBİLDEN SAĞ ÇIKTILAR

ADANA (İHA) - Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ramazan Bektaş yönetimindeki 01 BL 989 plakalı otomobil, Dr. Sadık Ahmet Bulvarı'ndan Öğretmenler Bulvarı'na doğru giderken, 100. Yıl Mahallesi'nde bir otomobil tarafından sıkıştırıldı. Sıkıştırma sonucunda diğer otomobile çarpmak istemeyen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırıma çıkan otomobil takla atarak yola ters düştü. Kaza sonrası otomobilin ön kısmı yanmaya başladı. Bu arada otomobilin içinde bulunan Bektaş ve kimliği öğrenilemeyen kadın otomobilden çevredekilerin yardımıyla çıkabildi.
Hemen çevredeki esnaf ve sürücüler yangın tüpü getirerek otomobili söndürmeye çalıştı. Bir süre sonra otomobil söndürüldü. Kaza sonrası hurdaya dönen ve yanan otomobilin içinde bulunan sürücü ile yanındaki kadın otomobilden çıkarak hayatlarını kurtardı. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili araştırma başlattı. Otomobilin içinde bulunan kadın ise kazayı görüntüleyen basın mensuplarının görüntü almasını istemeyerek tepki gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.