TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BOZKURT’TAN BAŞARININ ANAHTARI

Toyota Türkiye CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Ali Haydar Bozkurt, "Her ne iş yaparsanız yapın yüreğinizle, insanca yaparsanız başarılı olursunuz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2014 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2014 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
BOZKURT’TAN BAŞARININ ANAHTARI

ADANA (İHA) - Adana'da özel bir okulun "Tecrübeden Öğreniyoruz" söyleşilerinin konuğu olan Bozkurt, kendi yaşam öyküsünden kesitler aktardığı söyleşide öğrencilere yaşam başarısına dair ipuçları da verdi.
Öğrencilik yıllarından örnekler vererek başladığı sunumunda hayatının her döneminde hep bir koltukta birkaç karpuz taşıdığını söyleyen Bozkurt, "Ne iş yaparsam yapayım fark yaratmak istedim. Hiç tek bir iş yapmadım ve yaptığım işlerin insanlara bir katkısı olsun istedim. Hayat sadece iş ya da kariyerden ibaret değil, sosyal yönünüzü de güçlendirmek önemli, buna şimdiden başlamalısınız” diye konuştu.
Yöneticilik anlayışı ile ilgili de bilgiler veren Bozkurt, “Hayatta başarılı olmak istiyorsanız iletişiminiz çok güçlü olmalı. İyi iletişim karşındakini doğru anlamakla başlar. İletişimi güçlendiren en önemli detay ise kitap okumaktır. Kitap okuyanlar her alanda daha yaratıcı oluyor. Ezberci yaşarsanız hayatı ıskalarsınız. Araştırmacı olun, hiçbir bilgiyi olduğu gibi kabul etmeyin, nedenini merak edin, araştırın. Her ne iş yaparsanız yapın yüreğinizle, insanca yaparsanız başarılı olursunuz. Ne iş yaptığınız değil, o işi nasıl yaptığınız önemli. Her alanda fark yaratmayı hedefleyin. En önemlisi de ‘ben oldum’ demeyin, unutmayın ki erken olan meyve çabuk düşer. Hep daha iyisi yapılabilir çünkü” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.