TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATO YENİ HİZMET BİNASI İÇİN ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI

Adana Ticaret Odası (ATO), yeni hizmet binasının tasarımını Ulusal Mimari Proje Yarışması ile belirleyecek. Kente özgün bir mimari eser kazandırmayı hedefleyen yarışmaya proje göndermek için son tarih 27 Haziran.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2014 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2014 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ATO YENİ HİZMET BİNASI İÇİN ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI

ADANA (İLKHABER) -ATO), yeni hizmet binasının tasarımını, TMMOB Mimarlar Odası Yarışmalar Yönetmeliği'ne dayanarak düzenlediği Ulusal Mimari Proje Yarışması ile belirleyecek. ATO yeni hizmet binası, Adana Mersin yolu üzerinde bulunan Adana Sanayi Odası'nın doğusunda yer alacak, şehir merkezine 1 kilometre mesafede bulunacak. Yarışmada birincilik ödülü 50 bin TL, ikincilik ödülü 40 bin TL, üçüncülük ödülü 30 bin TL olarak belirlenirken, 5 kişiye de 15 bin TL mansiyon ödülü verilecek.
Proje göndermek için son gün 27 Haziran olan yarışmaya 100 TL ücret karşılığında katılmak için TMMOB Mimarlar Odası üyesi olmak ve meslekten men cezalısı durumunda olmamak yeterli. Katılım için detaylı bilgiler ise Adana Ticaret Odası'ndan alınabilecek.
Adana Ticaret Odası Hizmet Binası Ulusal Mimari Proje Yarışması, Adana'da zamana direnen, kalıcı değerler taşıyan, çağını yansıtan, simge değeri yüksek, sürdürülebilir, ekonomik, rasyonal ve özgün çözümler aracılığı ile mimarlığn gelişimini hedefliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.