TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çetin ve muhalefet el ele

Yeni döneme güzel bir başlangıç yapan Çukurova Belediye Meclisi’nin MHP’li ve AKP’li üyeleri, çalışanların durumunun iyileştirmesi için CHP’li Başkan Soner Çetin’e tam yetki verdi, encümen üyeleri de partilerin uzlaşmasıyla belirlendi

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2014 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2014 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çetin ve muhalefet el ele



ADANA(İLKHABER)

MEMURLAR İÇİN ORTAK HAREKET

 

İlk toplantısını sıcak bir ortamda gerçekleştiren Çukurova Belediye Meclisi, ikinci toplantısında işlerin hızla yapılması konusunda görüş birliğine varırken belediyede görevli kamu çalışanlarına verilecek sosyal denge tazminatı konusunda Başkan Soner Çetin’e tam yetki verdi. Memurlar adına Tüm Bel-Sen ile görüşmeleri yapması için Başkan Çetin’e verilen yetki için CHP’li üyelerin yanı sıra MHP’li ve AKP’li üyelerin tamamı olumlu oy kullandı. CHP’li üye Burhanettin Bulut, “Güzel projeleri birlikte hayata geçireceğiz.” dedi.

 

ENCÜMEN ÜYELERİ DE UZLAŞIYLA

 

Meclis Başkanvekili Hacı Hüseyin Kılınç’ın yönettiği Çukurova Belediye Meclisi’nin üçüncü toplantısı da işbirliği ve uzlaşı içinde geçti. CHP ve MHP’li üyelerin olumlu oy kullandığı, 5 oyun ise boş çıktığı oylama sonucunda Çukurova Belediyesi encümen üyeliklerine CHP’den Saim İnce ve Seyhan Şekeröz MHP’den ise Tayfun Altaş seçildi. Aynı oturumda ayrıca Çukurova Belediyesi’ne tiyatro, etüt proje, kentsel tasarım, kadın ve aile hizmetleri, plan-proje, sağlık işleri ve veteriner işleri müdürü atanması çoğunluk oylarıyla kabul edildi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.