TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇGC’DEN İHA VE TÜRKİYE’YE ZİYARET

Genel kurulun ardından basın kuruluşlarına ziyaret turuna çıkan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, önceki gün İHA ve Türkiye Gazetesi’ni ziyaret etti. İlk olarak İHA Bölge Müdürü Adnan Kulak’ı makamında ziyaret eden ÇGC heyeti, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2014 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2014 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÇGC’DEN İHA VE TÜRKİYE’YE ZİYARET

ADANA (İLKHABER) Ziyaretlerinden dolayı ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden İHA Bölge Müdürü Kulak, Cemiyetin en büyük sıkıntısının sosyal tesis olduğuna dikkat çekti. Kulak, ÇGC’nin personel ve diğer giderlerinin karşılanabilmesi amacıyla, çok amaçlı bir sosyal tesise ihtiyaç duyduğunu belirterek, “Ülkemiz yerel seçim sürecini geride bıraktı. Kamu yararına faaliyet gösteren dernek statüsündeki ÇGC’ye, sosyal tesis yeri konusunda yerel yönetimlerin yardımcı olacaklarına inanıyorum. Bu konuda ÇGC yönetiminin yapacağı girişimlere, İHA’nın yanısıra tüm mesleki kuruluşların destek olacağını ümit ediyorum” dedi.

Kulak, ÇGC tarafından düzenlenen Basın Yarışması’nın cazibesinin de sponsor firmalar aracılığıyla artırılabileceğine dikkat çekti ve ÇGC’nin web sitesinin faaliyete geçirilmesini memnuniyetle karşıladığını sözlerine ekledi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, İHA’nın ajans haberciliğinde rekabeti getiren kuruluş özelliği taşıdığına işaret etti. Esendemir, “Özellikle görüntülü haber alanında, Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere dünya genelinde İHA tarafından önemli çalışmalara imza atılmaktadır. Basın sektöründeki rekabet, daha fazla gazeteciye iş imkanı yaratmaktadır. Bundan dolayı da İHA yönetimini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

TÜRKİYE ZİYARETİ

İHA ziyaretinin ardından Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Yusuf Karoğlu, matbaa müdürü Ali Demir ve Yazıişleri Sorumlusu Ramazan Ergül’ü ziyaret eden ÇGC heyeti, tesisleri gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Esendemir ziyaret esnasında, meslektaşlarının ortak sıkıntılarının aşılması için her zaman yanlarında olmaya çalıştıklarını söyledi. Esendemir, “Ziyaretlerden sonra medyanın ortak sorunlarını bir rapor halinde ilgili yerlere göndereceğiz. Medyanın hem bulunduğu kente, hem ülkesine karşı yerine getirmesi gereken yükümlülükleri var. Bu yönde faaliyet gösterilmesi için Cemiyet olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Yusuf Karoğlu da ziyaretten dolayı ÇGC yönetimine teşekkür etti. Karoğlu, toplumda medyanın menfaati neredeyse o yönde yayın yaptığı yolunda bir algı oluştuğuna dikkat çekerek, asli görevlerinin kamuoyunu doğru bilgilendirmek olduğunu, bu yönde faaliyet gösterdiklerini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.