TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD'dan Demirkol'a ziyaret

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu’nu ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2014 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2014 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MÜSİAD'dan Demirkol'a ziyaret

MÜSİAD'dan Demirkol'a ziyaret

 

 

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA(İLKHABER) - MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu’nu ziyaret ettiler. İlk olarak Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u ziyaret eden Başkan Yetkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Demirkol ile fikir alışverişinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, seçim sürecinde olduğu gibi, göreve geldikten sonra da STK’larla istişare yoluyla hizmetlerini sürdüreceklerini belirtti, MÜSİAD’dan bu konuda destek istedi. MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ise Fevzi Demirkol’un Haliliye ilçesinin tüm sorunlarına hakim olduğunu, Haliliye’nin sorunlarının üstesinden gelebileceğini söyledi. Başkan Yetkin, Fevzi Demirkol’a destek olacaklarını sözlerine ekledi.

 

Haliliye Belediyesi’ni ziyaretlerinin ardından ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne giden Başkan Yetkin ve Yönetim Kurulu üyeleri Uğur Büyükhatipoğlu2nu ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerini sundular. Burada bir açıklama yapan MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ‘Daha önceki görevlerinde üstün başarı gösteren Büyükhatipoğlu’nun yeni görevinde de başarılı olacağına inanıyoruz. Sayın Büyükhatipoğlu’nun yeni görevinin kentimize başarı getirmesini diliyoruz. ‘ dedi. Büyükhatipoğlu ise MÜSİAD üyelerine ŞUSKİ’nin yapacağı çalışmaları anlattı.

    

MÜSİAD’ın ziyaretlerinde Başkan Yardımcıları Mehmet Çalışkan, Mahmut Barut, Cüneyd Altıparmak, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Boz ile üyelerden M.Sıtkı Aloğlu hazır bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.