TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AGİAD'DAN “MUHTEŞEM” KUTLAMA

Adana Genç İşadamları Derneği’nin (AGİAD) kuruluşunun 22’nci yıldönümü, Vatan Şaşmaz’ın sunduğu ve Hande Yener’in sahne aldığı görkemli bir baloyla kutlandı

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2014 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2014 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
AGİAD'DAN “MUHTEŞEM” KUTLAMA

ADANA (İLKHABER) -  Adana Genç İşadamları Derneği’nin (AGİAD) görkemli 22’nci yıl balosu, Sheraton Adana Oteli’nde düzenlendi. Vatan Şaşmaz’ın sunduğu gecede, Hande Yener şarkılarıyla davetlilere unutulmaz saatler yaşattı. Adana’nın önde gelen isimlerinin buluştuğu geceye Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü damgasını vurdu. Vali Coş, kentin gücü ve birlikteliğine vurgu yaptığı konuşmasının ardından AGİAD’ın yaş günü pastasını Hande Yener’le birlikte keserken Başkan Sözlü, “AGİAD’ın Marina Port Projesi artık Adana’nın projesi olmuştur. Çukurova Belediyemizin sınırları içerisinde yer alacak bu projeyi güç birliğiyle tamamlayacağız” dedi.

 

HER ETKİNLİK KATKI SAĞLIYOR

Balonun açılış konuşmasını yapan AGİAD Başkanı Tamer Gülcan, son iki yılda “İyi ki AGİAD var” dedirtecek işlere imza atmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. “Adana iş dünyasının Oscar’ı” olarak değerlendirilen AGİAD İş ve Meslek Ödülleri aktivitesinden yurtdışı pazar arayış çalışmalarına kadar her etkinliğin, kentin motivasyonu ve gelişimine katkı sağladığına dikkat çeken Tamer Gülcan, “Nükleer santral inşasına hazırlık amacıyla gittiğimiz Rusya temaslarımızdan kentimizi bambaşka bir platforma taşıyacak Marina Port projemize, eğitim, konferans etkinliklerimizden federasyon ve konfederasyon çalışmalarımıza gerçekleştirdiğimiz her faaliyet birlikteliğimizin güzel eserleri oldu. Bu kentin eğitimine, sporuna, dış ticaretine, sosyal yaşamına katkı sağlayan her faaliyetimizde gücümüzü birlikteliğimizden aldık. Bugün başardıklarımızın gururunu yaşama ve mutlu olma günümüz. Adana, güçbirliği yaptıkça önünde engel tanımaz” diye konuştu.

 

YÖNETİCİLERDEN SÖZ ALDIK

28 yeni AGİAD üyesine rozetlerinin takıldığı gecede Marina Port Projesi de tanıtıldı. AGİAD Başkanı Gülcan, yürüyüş yollarından bisiklet parkuruna,  kano, kürek, yelken gibi su sporlarından yiyecek ve eğlence tesislerine devasa bir kompleks kazandırma çerçevesinde Türkiye’nin ödüllü mimarlarıyla çalıştıkları projenin hazır olduğunu söyledi. Projenin hayata geçmesi yönünde de çalışacaklarını anlatan Gülcan, “Adana’nın turizm sektörüne, görselliğine, sosyal yaşamına farklı boyut kazandıracak bu projenin hayata geçirilmesiyle ilgili yöneticilerimizden söz almış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

ÇEKİLİŞ OKUL İÇİN YAPILDI

TÜRKONFED Başkanı Süleyman Onatça, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden, ÇUSİFED Başkanı Süleyman Sönmez, Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, İŞKAD Başkanı Elif Doğan Türkmen, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Murtaza Kılcık, Adana Güçbirliği Vakfı Başkanı Bilal Nadir Gök, THY Adana Bölge Müdürü Fuat Fırat ve çok sayıda iş insanının katıldığı gecede AGİAD İlköğretim Okulu yararına çekiliş yapıldı. Sheraton Adana Score’nin yıllık 2 üyelik, THY’nin 2 gidiş dönüş ABD konfor uçak biletiyle desteklediği çekilişten elde edilen gelir AGİAD İlköğretim Okulu’na iletilecek.

 

EŞLERE TEŞEKKÜR

Eğlencenin geç saatlere kadar sürdüğü gecede Hande Yener ve sahne ekibindeki dansçılar şarkı ve showlarıyla davetlilere renkli dakikalar yaşattı. Yener, hit olmuş şarkılarını konuklar için seslendirirken, dansçılar da çarpıcı figürleriyle dikkat çekti. AGİAD Yönetim Kurulu üyelerine yaptıkları çalışmalarla ilgili plaketlerin verildiği gecede AGİAD Başkanı Tamer Gülcan’ın, “Faaliyetlerimizi eşlerimizden aldığımız izinler sayesinde gerçekleştirdik. Yapılanlarda bizler kadar onların da emeği var” sözleri dakikalarca alkışlandı.

 

 

AGİAD’A 28 YENİ ÜYE

AGİAD’ın 22’nci yıl balosunda rozetleri takılan yeni üyeler şunlar:

Ahmet Tunahan Kıvırcık, Armağan Evgin, Cemil Hazel, Dürdane Berk, Emre Başpınar, Fatih Can, Gülümsün Adalı, Halis Bayrak, İbrahim Kumluca, Kerem Özveren, Mehmet Ali Nas, Mehmet Hilmi Şahin, Muhittin Uzel, Mustafa Kemal Önder, Mustafa Serkan Tuncay, Onur Kocaöz, Burhan Bayram, Osman Ülke, Süreyya Kükürt, Tayfuk Köse, Uğur Köksal, Uğur Tekin, Vehbi Kapıcıoğlu, Volkan Tabakan, Yusuf Barak, Zehra Narin Sert, Zeynel Baran Deniz, Zeynep Madenci Şimşek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.