TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KÜÇÜK TEMA’CILARDAN PİL TOPLAMA KAMPANYASI

Pozantı TEMA temsilcisi ve Atatürk İlkokulu Anaokulunun minik öğrencileri, Atık Pil Toplama Kampanyası çerçevesinde topladıkları 30 kilo pili Belediye Başkanı Mustafa Çay’a teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2014 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2014 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
KÜÇÜK TEMA’CILARDAN PİL TOPLAMA KAMPANYASI

ADANA (İLKHABER) - Pillerin İstanbul’daki geri kazanım tesisine gönderileceğini söyleyen Başkan Çay, çevre konusundaki minik öğrencilerin duyarlılığının önemine dikkat çekerek şunları söyledi.
“Biz Pozantı Belediyesi olarak ülkemizde çevre korunmasında aldığı tedbirlerle ikinci olan bir belediyeyiz. Bir atık pil yaklaşık bir metrekarelik alanda büyük hasarlar oluşturmaktadır. Anaokulunun minik öğrencilerine bu konudaki duyarlılığına aracı olan TEMA Vakfı Pozantı Temsilcisi Ömer Fettullahoğlu’na ve öğretmenlerine ve kampanyayı gerçekleştiren minik öğrencilere teşekkür ediyorum çevre duyarlılığı önemi her geçen gün artan çok önemli bir geleceğin korunmasıdır” dedi.
Tema Temsilcisi Fettullahoğlu da Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın başta yer tahsisi olmak üzere kendilerine çok yardımcı olduğunu, birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Fetullahoğlu, "Atatürk İlköğretimokulu Ana sınıfı öğrencilerinin böyle duyarlı bir konuda çok küçük yaşta eğitim aldırılması konusunda okul müdürü ve öğretmenlerine ve belediye başkanı Mustafa Çay’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yaklaşık 1 kilometre yürüyüp Pozantı Belediyesi’ne giden öğrenciler, çevreyi kirleten pillerin hiç olmazsa bir kısmını toplayıp, çevreyi kurtardıkları için mutlu bir şekilde sloganlar atıp, şarkılar söyleyerek, okullarına geri döndüler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.