TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“AVUKAT SAVAŞ BEDİR HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI” SONA ERDİ

Adana'da, 4 Ekim 2001 tarihinde icra takibi için gittiği bir evde vurularak öldürülen Avukat Savaş Bedir anısına bu yıl onüçüncüsü düzenlenen 'Av. Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası' nda dostluk kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2014 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2014 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“AVUKAT SAVAŞ BEDİR HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI” SONA ERDİ

ADANA (İLKHABER) - Türkan Saylan Spor Kompleksi'nde yaklaşık 2 aydır devam eden müsakabalar centilmence tamamlandı. 21 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvanın dün oynanan üçüncülük ve final karşılaşmalarını Baro Başkanı Avukat Mengücek Gazi Çıtırık da izledi. Üçüncülük maçında Adonis takımı ile El Clasico takımı karşı karşıya geldi. Müsabakayı Adonis 3-2 kazanarak üçüncü oldu. 21 takım arasından finale çıkan Azuriler ile İnfaz Kurumu Müdürlüğü (İ.K.M) normal sürede birbirlerine gol atamadılar. Penaltı vuruşları sonunda maçı 8-7 kazanan taraf İ.K.M oldu. Maç sonunda her iki takım oyucuları sahadan birbirlerini tebrik ederek ayrıldı. Baro Başkanı Çıtırık, şunları söyledi:
'' 13 yıl önce, menfur bir saldırı sonunda yitirdiğimiz meslektaşımıza, o saldırıda hayatını kaybeden adliye memurumuza Allah'tan rahmet diliyorum. Mücadelelerinden dolayı tüm takımlarımızı kutluyorum. Kazanmak ya da kaybetmek önemli değildi. Önemli olan adımıza ve mesleğimize yaraşır bir turnuva olmasaydı. Bu anlamda da turnuvanın yapılmasında emeği geçen başta spor komisyonu üyelerime, katılımcı meslektaşlarıma ve adliye personellerine kendi adıma, yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki yıl yeniden buluşmak dileğimle herkese sağlıklı ve mutlu günler diliyorum"
Turnuvayı çok sayıda meslektaşımız, adliye çalışanları, eş ve çocukları ile birlikte yağmurlu havaya rağmen izlediler. Kupa töreninin önümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.