TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekliye tüpte 10 TL indirim

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi İyiyürek, emeklilerin mutfak tüpünü 10 TL indirimli alacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2014 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2014 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Emekliye tüpte 10 TL indirim

@font-face { font-family: "Times New Roman"; }@font-face { font-family: "MS 明朝"; }@font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

Halil İbrahim UĞUR

 

ADANA-(İLKHABER) Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi, emeklilerin mutfak tüplerini daha da ucuza alabilmeleri için Likitgaz Adana Ana Bayii ile protokol imzaladı. Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi İyiyürek, “Dernek üyesi olmayan ancak indirimden yararlanmak isteyen emeklilerin derneğimize kayıt olmaları gerekiyor.” dedi.

 

Dernek üyesi emeklilerin bundan sonra daha ucuza mutfak tüplerini alacaklarını müjdeleyen Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi İyiyürek, Likitgaz Adana Ana Bayii ile protokol imzaladıklarını söyledi. Yapılan protokol gereği Likitgaz marka mutfak tüpünü emeklilerin 10 TL indirimli alacağını söyleyen Başkan İyiyürek, derneğe üye olmayan ancak indirimden yararlanmak isteyen emeklileri derneklerine üye olmaya davet etti.

 

Başkan İyiyürek, “Likitgaz ile yaptığımız anlaşma gereği, dernek üye kartını gösteren emeklilere 12 kilogramlık mutfak tüpü 10 TL indirimli satılacak. Bu nedenle indirimden yararlanmak isteyen emeklilerin Türkiye Emekliler Derneği’ne üye olması gerekiyor. İndirimden yararlanmak isteyen emekli kardeşlerimiz dernek binamıza gelerek kayıtlarını yaptırabilirler. Bizim amacımız emekliler arasında birlikteliği sağlamak. Türkiye Emekliler Derneği olarak tüm emekli kardeşlerimize yapacağımız her türlü yardım bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.