TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Çocuk oyunları artırılsın”

Seyhan Belediye Başkanı Karalar’ın koltuğuna temsili olarak oturan küçük Semanur, ilk talimatını verdi

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2014 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2014 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Çocuk oyunları artırılsın”

p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 10); line-height: 115%; widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: "Calibri",serif; font-size: 11pt; }p.cjk { font-family: "SimSun"; font-size: 11pt; }p.ctl { font-family: "Calibri"; font-size: 11pt; }

 

 

 

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili olarak Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın koltuğuna 3'ncü sınıf öğrencisi Semanur Tunç oturdu. Tunç, temsili olarak da olsa bu koltuğa oturduğu için mutlu olduğunu belirtirken uzun süredir bu koltuğa oturmak istediğini söyledi.

 

BAŞKAN KARALAR KAPIDA KARŞILADI

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamına gelen minik Semanur'u kapıda karşılarken Tunç, hayalinde bu koltuğa oturmak olduğunu söyledi. Koltuğa oturmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Tunç,"Ben bu koltuğa oturmayı çok istiyordum. Bugün bu isteğimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bugün temsili olarak buradayım ama inşallah büyüyünce de bu koltukta oturup insanlara hizmet etmek istiyorum." şeklinde konuştu.

 

İLK TALİMAT: ÇOCUK OYUNLARI ARTTIRILSIN

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın koltuğuna oturan Semanur Tunç, Seyhan Belediyesi'nin kültürel faaliyetlerinin yeterince olduğunu ancak çocuk oyunlarına daha fazla önem gösterilmesi gerektiğini söyledi. Tunç," Seyhan Belediyesi'nin kültürel faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Ben çocuk oyunlarının fazlalaşmasını istiyorum" şeklinde konuştu. Daha sonra makam odasından Özel Kalem Müdürü Betül Yamanyılmaz'ı arayan Tunç, çocuk oyunlarının artırılması için talimat verdi.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.