TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çelikcan: Hizmetimiz hızla devam edecek

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Misis, Geçitli,Abdioğlu, Çelemli, Solaklı ve Mahallelerde vatandaşları ziyaret ederek verdikleri destek için teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2014 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2014 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çelikcan: Hizmetimiz  hızla devam edecek

 

 

ADANA(İLKHABER) - Yüreğir'in konumu itibari ile dünyanın en verimli ovalarından birine sahip olduğunu belirten Başkan Çelikcan, “Bu zenginliğimizi en iyi şekilde kullanmalı ve değerlendirmeliyiz.” dedi.

Çelikcan, Yüreğir’de özellikle köylerde yaşayan vatandaşların bilinçlenmesi ve ürettikleri ürünlerinden daha iyi verim alabilmesi için bilinçlenmesi gerektiğini belirterek, “Bu dönemde hedeflerimizden bir tanesi de köy konaklarını hizmete açmaktır. Çok amaçlı olarak yapılacak olan köy konaklarında toplantı odaları, mesleki eğitim kursları olacak şekilde dizayn edilmesi düşünülmektedir. Özellikle tarım bölgesinde yaşayan vatandaşlarımıza yönelik  düzenlenen eğitici seminerlerle onların daha iyi verim elde etmeleri sağlanacaktır.” şeklinde konuştu.

 

Geride kalan 5 yılda Yüreğir'e bağlı bütün köylerde yol çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını eksik kalanların ise bu dönemde bitirileceğini kaydeden Başkan Çelikcan, şunları söyledi:

“Geçen 5 yıl süre içerisinde 20 yılda yapılan yol çalışmasından daha fazlasını bu dönemde gerçekleştirdik. Buna rağmen eksiklerimiz var. Ama Yüreğir de yol sorununu büyük ölçüde tamamladık. Kalan yerleri ise en kısa zamanda bitireceğiz.

 

Yüreğir de 11 adet kültür evi, 11 adet taziye evi ve 1 adet kültür merkezi yaparak sosyal ve kültürel eğitime de büyük katkı sağladık. Binlerce öğrencimiz burada eğitim görüyor.  Bunun yanı  sıra düzenlenen  meslek kursları ile bir çok vatandaşımız meslek sahibi oldular. Bu dönemde ihtiyacı olan bölgelere yenilerini yapacağız. Taziye evleri vatandaşlarımız tarafından beğenilmektedir. Talep edilen yerlere yaparak vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız.”

 

Başkan Çelikcan'ın ziyaretinden memnun olduklarını belirten ve kendisine teşekkür eden vatandaşlar, hizmetlerin devam etmesini istedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.