TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin’de 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı , diğer illerde olduğunu gibi Mardin’de de düzenlenen bir törenle büyük bir coşku içinde kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2014 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2014 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mardin’de 23 Nisan coşkusu

p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 10); line-height: 115%; widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: "Calibri",serif; font-size: 11pt; }p.cjk { font-family: "SimSun"; font-size: 11pt; }p.ctl { font-family: "Calibri"; font-size: 11pt; }
 

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - Valilik alanında yapılan törende Vali Dr. Ahmet Cengiz, Tugay Komutanı Tuğgeneral Selahattin Çoban, Belediye Başkan Vekili Sevinç Bozan, daire müdür ve amirler katıldı. Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kantoğlu yaptığı konuşmasında çocukların toplum için çok büyük önem taşıdığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Sizler bizim için çok büyük önem taşımaktasınız. Çünkü gelecek olan nesiller sizlersiniz. Bu ülkeyi sizler temsil edeceksiniz. Anneleriniz, babalarınız her türlü imkan ve yardımı yapıyor. Onun için sizler kendinizi büyük bir sorumluluk içinde bilin ve kabul ediniz. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz, sizler yöneteceksiniz, onun için sizler çok, ama çok çalışmalısınız. Ulu önden Atatürk’ün bizlere ve siz çocuklara armağan ettiği bu önemli bayramın değerini bilmek gerekir.”

Konuşmanın ardından 23 Nisan Ulusal ve Çocuk Bayramı nedeniyle okullı temsil eden öğrenciler resmi geçit töreni yaptı.

Tören daha sonra Suphiye Bölünmez İmam Hatip Lisesi’nde devam etti. Burada öğrencilerden oluşan mehter takımı birbirinden güzel marşlar çaldı. Vatandaş ve öğrenciler etkinliği büyük bir beğeniyle izledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.