TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oruç tutan çocuk serinlemek için ayağını uzattığı kanalda boğuldu

Adana’da oruç tutuğu öğrenilen küçük çocuk, serinlemek için ayağını uzattığı sulama kanalına dengesini kaybederek düştü. Çocuğun cansız bedenine ancak bir gün sonra ulaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2014 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2014 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Oruç tutan çocuk serinlemek için ayağını uzattığı kanalda boğuldu


  
  ADANA (İHA) - Edinilen bilgiye göre, olay, önceki gün saat 18.00 sıralarında Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi’ne yakın DSİ’ye ait sulama kanalında meydana geldi. İddiaya göre, yumurtacıda çalışan Umut Şimşek (14), patronu ve patronunun oğlu ile birlikte köye yumurta almaya gitti. Dönüşte sulama kanalının yan yolunda aracın benzini bitti. Oruç tuttuğu öğrenilen Şimşek, patronunun benzin almaya gitmesini fırsat bilerek suya ayaklarını uzattı. Şimşek, burada bir süre patronunun oğlu Mahmut ile birlikte sohbet etti. Daha sonra dengesini kaybeden küçük çocuk, suya düştü. Akıntıya kapılan Umut Şimşek’in çığlıkları üzerine Mahmut da suya atladı. Ancak Umut Şimşek bir süre sonra gözden kayboldu. Boğulma tehlikesi geçiren Mahmut’u ise vatandaş sudan çıkarttı.
  KANALIN SUYU KESİLDı
  İhbar üzerine olay yerine kısa sürede  polis, sualtı ve CANKUR ekibi sevk edildi. Küçük çocuğun düştüğü bölgeden suya giren dalgıçlar, hava kararana kadar arama yaptı. Ama Umut Şimşek’e ulaşamadı. Havanın kararması ile suda görüş mesafesinin düşmesiyle arama çalışmaları sabaha bırakıldı. Bu arada ise kanalının suyu kesildi. Kanalın boşalmasının ardından küçük çocuğun cansız bedenine düştüğü yerin yaklaşık 5 kilometre ilerisinde ulaşıldı. Küçük çocuk, cenaze aracı ile otopsi için Adana Adli Tıp Kurum’na getirildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.