TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Günbegi: Tek arzumuz doğru haberleri okumak

Basın İlan Kurumu Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi’yi ziyaret eden gazeteci Adnan Avuka, ”Hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2014 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2014 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Günbegi: Tek arzumuz  doğru haberleri okumak

MARDİN(İLKHABER) –Mardin’de bir süre önce kurulan ve kurucu müdürler tarafından yönetilen Basın İlan Kurumu Şube Müdürlüğü’ne yeni atanan Adnan Günbegi, kendisini ziyaret eden Gazetemizin Mardin Temsilcisi  Adnan Avuka’ya çalışmaları hakkında bilgi aktardı.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Günbegi, Adnan Avuka gibi deneyimli bir gazeteciyle tanışmanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu vurguladı.  Arzularının doğru, tarafsız haberleri okumak olduğunu ifade eden Günbegün, Basın İlan Kurumu olarak güzel çalışmalara imza atmanın gayretinde olacaklarını kaydederek, şunları söyledi:

“Mardin güzel, tarihi ve bir çok dinin bir arada yaşadığı, çeşitli dillerin konuşulduğu dünya üzerindeki müstesna kentlerden birisidir. Böyle bir kentin hoşgörülü insanlarına da tarafsız, ilkeli, doğru haberleri ulaştıran yayın organlarını görmek bizleri her zaman mutlu kılacaktır. Vatandaşlarımızın bu tür haberlere ihtiyacı vardır. Burada güzel projeleri hayata geçirerek, yerel basınımıza önemli katkılar sunmanın gayretinde olacağız. Mardin Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra gelebilecek resmi ilanları da adil bir şekilde dağıtacağız.”

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.