TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçük: Bugünleri paylaşarak aşarız

Şanlıurfa Valisi, İnsani Yardım Platformu tarafından hazırlanan yardım TIR'larının uğurlanma töreninde inanç gereği Suriyelilere sahip çıkıldığını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2014 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2014 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Küçük: Bugünleri  paylaşarak aşarız

p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 10); line-height: 0.07in; widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 10pt; }p.cjk { font-family: "Times New Roman"; font-size: 10pt; }p.ctl { font-family: "Times New Roman"; font-size: 10pt; }a:link { color: rgb(0, 0, 255); }Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA(İLKHABER) - Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu tarafından hazırlanan yardım malzemeleri yüklü tırları Suriye’ye uğurladı.


Suriye’de yaşayan ve yardıma muhtaç durumda olan Suriyelilere ulaştırılmak üzere hazırlanan yardım malzemelerini taşıyan tırları uğurlamadan önce bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük, komşu ülke Suriye’de yaşananlara seyirci kalamayacaklarını ifade etti. “İnancımızın ve onurlu tarihimizin gerektirdiği, bu insanlara sahip çıkmaktır” sözleriyle açıklamasını sürdüren Vali Küçük, “Elbette zorluk çekiyoruz ama inancımızın gereği, zorluk çeken kardeşlerimizin yaşadıkları zorlukları paylaşarak bugünleri aşacağız.” dedi.


Son günlerde bu konuda yapılan provokasyonlar olduğunu dile getiren Vali Küçük; “Yapılanlar inancımıza aykırı bir durumdur. Düşen insana yardım edeceğiz. Yardımın da bir zorluğu vardır. Bu olaya insanlık şahittir, tarih şahittir, Allah şahittir. Devletimizin ve milletimizin yaptıkları tarihe geçecektir. Her şey düzeldiği zaman hatırlanacak olansa sadece bunlardır. Biz ve Suriye halkı bunları hatırlayacağız” şeklinde konuştu.


İl Müftüsü İhsan Açık, Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı uğurlama töreni Müftü Açık tarafından yapılan duanın ardından TIR'ların yola çıkmasıyla son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.