TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ADANA ‘DEHASINI’ ARIYOR

Çukurova Üstün Zekalılar Derneği (ÇÜZDER) ile M1 Merkez Adana’daki zeki çocukları keşfetmek için ‘Deha çocuklar aranıyor’ adlı ortak bir çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2014 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2014 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ADANA ‘DEHASINI’ ARIYOR

ADANA (İLKHABER) - ÇÜZDER’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Acar ve Başkan Yardımcısı Berna İlhan Ünsal başta olmak üzere 5 kişiden oluşan ekip, M1 Merkez Adana’da kurulan atölyede çocuk ve gençlere gösterilen akıl oyunları ile zekalarını ölçüyor.

Başarılı eğitmenlerin gözetimindeki atölyede ‘Dikkat, hafıza becerileri, hayal gücü,  yaratıcılık, düşünme, geliştirme, akıl yürütme, dokunsal ve görsel algı, matematik, geometri” gibi çeşitli zeka oyunlarıyla çocukların ve gençlerin becerileri gün yüzüne çıkartılıyor.

 

ÇÜZDER GELECEĞİN DAHİLERİNİ KEŞFEDİYOR

Öğrenci ve velilerin yoğun bir ilgisi ile karşıladıklarını belirten ÇÜZDER  Başkanı Murat Acar, M1 Merkez Adana da yaptıkları ortak çalışma ile Adana da ki imkansızlıklar sebebiyle keşfedilmeyen çocukların gün yüzüne çıkartılmasını sağladıklarını söyledi.

Adana da ki ailelerin çocuklarının farkındalığını keşfetmek için onlara yardımcı olduklarını belirten Başkan Acar, bu tür zeka oyunlarının her çocuğun, öğrencilerin ve gençlerin denemesi gerektiğini söyledi.

Derneğin Başkan yardımcısı Berna İlhan Ünsal ise “Bu tür eğitimlerin, okulda başlayıp evde devam etmesi gerektiğini belirterek, “ÇÜZDER Adana başta olmak üzere bölgemizde bu eğitimlerin öncülüğünü yapmaktadır. ÇÜZDER olarak geleceğin dahilerini keşfederek onları Devletimize Milletimize birer faydalı kişiler yetiştiriyor olmamız bizlere huzur ve gurur verecektir. Kısacası ÇÜZDER her velinin uğraması gereken bir eğitim yuvasıdır” diye çağrıda bulundu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.