TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU 14 YAŞ YAZ KUPASI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Turnuvaya İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Kayseri, Antalya, Elazığ, Gaziantep ve Mersin’den oyuncular katıldı. Bu turnuvada Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü’nü 9 erkek 5 bayan sporcu başarıyla temsil etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2014 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2014 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU 14 YAŞ YAZ KUPASI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

MERSİN (İHA) - Türkiye Tenis Federasyonu 14 Yaş Yaz Kupası Türkiye Şampiyonası sona erdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda 12-18 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Türkiye Tenis Federasyonu 14 yaş Yaz Kupası Türkiye Şampiyonası, Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü kortlarında, 51 erkek, 34 bayan sporcunun katılımıyla yapıldı. Turnuvaya İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Kayseri, Antalya, Elazığ, Gaziantep ve Mersin’den oyuncular katıldı. Bu turnuvada Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü’nü 9 erkek 5 bayan sporcu başarıyla temsil etti.
Turnuvada tek erkeklerde Emre Yapıcı birinci, Nedret Atakan Sezgin ikinci oldu. Çift erkekler kategorisinde Emre Yapıcı ile Tuna Önal birinci, Dora Büyüksağiş ile Alkım Oberon Karakuş ikincilik elde etti. Tek bayanlar kategorisinde Gözde Turna birinci, Tuana Tınaztepe ikinci olurken; çift bayanlarda Elin Naz Akkaya ile Gözde Turhan birinci, Tuana Tınaztepe ile İdil Sonat Özdemir ikinci oldu.
Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü Başkanı Birol Gelbul, tüm sporcu ve velileri ile birlikte yaklaşık 300 tenisseverin katılımıyla yapılan organizasyonun Türkiye çapında Mersin’in tanıtımı açısından büyük önem kaydettiğini belirterek, turnuvaya katılan tüm sporcuları kutladı. Gelbul ayrıca turnuvaya destek veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a da teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.