TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OLCAY TURHAN ADANASPOR’DA

Orta saha arayışlarını sürdüren Adanaspor son olarak Arminia Bielefeld takımında forma giyen 26 yaşındaki oyuncu Olcay Turhan ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Tesislere gelen başarılı futbolcu Teknik Direktör Levent Eriş ve Başkan Bayram Akgül ile görüştükten sonra imzayı attı ve ilk antrenmanına çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2014 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2014 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
OLCAY TURHAN ADANASPOR’DA

OLCAY: KENDİMİ KANITLAMAK İSTİYORUM
 
Takımın yeni transferi Olcay Turhan Turuncu Beyazlı forma altında kendini kanıtlayıp Süper Ligde oynamak istediğini söyledi. Teklif geldiği anda düşünmeden kabul ettiğini belirten gurbetçi futbolcu “Adanaspor her futbolcunun oynamak isteyeceği bir kulüptür. Benim gibi birçok gurbetçi oyuncunun takımda olması uyum sorunu yaşamayacağımı gösteriyor. Oyun yapım gereği orta sahada görev yapan, çok koşan, mücadele eden ve gol pasları atmayı seven bir yapım var. Sosyal medyada yaptığım araştırmada takımızın çok önemli bir seyirci potansiyeline sahip olduğunu öğrendim. Onların huzuruna çıkmak için sabırsızlanıyorum” şeklinde konuştu.
 
YABANCI STOPER GELİYOR
 
Adanaspor yabancı hakkını savunmaya kullanacak. Yabancı stoperin Adana'ya gelmesi bekleniyor. Fransa ikinci liginde oynayan yabancı stoperin bugün veya yarın Adanaspor'un kampına katılması bekleniyor. Gine'li olduğu iddia edilen yabancı oyuncu kampa katılacak ve Teknik Direktör Levent Eriş idmanda bu oyuncuyu değerlendirecek.
 

RAHMAN İLE YOLLAR AYRILDI
 
Adanaspor ile Rahman sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh etti. 4,5 sezon Adanaspor'un formasını başarıyla taşıyan Rahman Oğuz Kobya geçtiğimiz sezonun devre arasında Malatyaspor'a transfer oldu. Malatyaspor ile sezonu tamamlayan Rahman'ın Adanaspor ile sözleşmesi devam ediyordu. Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ile görüşen Rahman karşılıklı olarak sözleşmeyi fesh ederek ayrıldı..
Adanaspor'da 4,5 sezon forma giydiğini dile getiren Rahman Oğuz Kobya, “Adanaspor ile çok güzel günler yaşadık. Bir kez ikili averaj ile bir defa da final maçı olmak üzere iki kez şampiyonluğu kaçırdık. Çok güzel günlerdi. Başkanla görüştüm ve karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi fesh ettik. Başkanımız Bayram Akgül'e, camiamıza ve taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Adanaspor'a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. İnşaallah Süper Ligde olur. Ben de bundan sonra gelen teklifleri değerlendireceğim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.