TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KARAMAN’DAN TRANSFER ATAĞI

Adana Demirspor Kulübü Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Ünal Karaman gözünü Trabzonsporlu futbolculara dikti.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2014 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2014 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
KARAMAN’DAN TRANSFER ATAĞI

Karaman, Bordo-Mavili kulübün bünyesinde bulunan 6 oyuncuyu resmen istedi. Ünal Karaman'ın talebi üzerine harekete geçen Mavi-Lacivertli yöneticiler Aykut Akgün, Abdulkadir Özdemir, Caner Osmanpaşa, Abdullah Karmil, Batuhan Artarslan, Ömer Halis Güven'i kiralamak için girişimlere başladılar.

Trabzonspor'un tavrına göre oyuncularla da görüşecek olan Adana Demirspor, eğer bu transferleri gerçekleştirebilirse takımın iskeleti bu isimler üzerine kurulacak.

DEMİRSPOR ABDULKERİM İLE ANLAŞTI

2014-2015 sezonuna Bolu’da devam eden Adana Demirspor , 1.etap kamp çalışmalarına bir transferini daha ekledi. Adana Demirspor yönetimi Konyaspor’un 19 yaşındaki genç defans oyuncusu Abdulkerim Bardakçı ile kiralık sözleşme imzaladı.
 
19 Yaşındaki genç stoper  U18, U19, U20 ve U21 milli takımlarında forma bulmuştu
 
ABDULKERİM BARDAKÇI KİMDİR?Futbola Fener Spor altyapısında başlayan Abdülkerim Bardakçı, daha sonra Konyaspor altyapısında oynadı. Burada 2011 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takım kadrosuna dahil edilmişti.Abdülkerim Bardakcı geçtiğimiz sezon  Konyaspor‘dan kiralık olarak 2. Lig ekiplerinden pilot takımı Anadolu Selçukluspor‘a gönderilmişti. Abdulkerim Bardakçı 2013-2014 sezonunda Anadolu Selçukluspor formasıyla 6 müsabakaya çıkmış 1 gol atmış , 2 sarı kart görmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.