TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAMAN: İNSANLARI AYRIŞTIRMADAN BİRLEŞTİRMEK ÇOK ÖNEMLİDİR

Adana Dişhekimleri Odası'nın geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde üyeleri aileleriyle bir araya geldi. Adana Hekimevi’de verilen iftar yemeğinde davetliler, tasavvuf müziği eşliğinde oruçlarını açarak dua ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2014 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2014 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
YAMAN: İNSANLARI AYRIŞTIRMADAN BİRLEŞTİRMEK ÇOK ÖNEMLİDİR

ADANA (İLKHABER) - Adana Dişhekimleri Odası yönetim kurulu üyeleri, TDB MYK Üyesi Dr. Dt. Serdar Ak, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları başkanları, dişhekimleri ve ailelerinin katıldığı iftar yemeğinde iftarın açılmasından sonra konuşan Adana Dişhekimleri Odası Başkanı Dt. Hasan Yaman, “Odamızın geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu mübarek ayda tuttuğunuz oruçlarınızı Allah kabul etsin. Dua bekleyen hasta, yaşlı meslektaşlarımıza acil şifa ve uzun yaşamlar diliyorum. İftar yemeğimize göstermiş olduğunuz ilgi meslek dayanışmamızın yanında birlik, beraberliğimizin, gücümüzün göstergesidir. Bundan ayrıca mutluluk duyuyorum. Hangi görüşte olursak olalım bir bütünlük içerisinde şu an buradayız. İnsanları ayırmadan birleştirmek çok önemlidir. İslamiyetimizin güzelliklerinden biri de budur. Bizim içimizdeki yapı da budur. Oda yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden beri mesleğimiz ve meslektaşlarımızın karşılaştığı sorunları çözmeyi şiar edindik. Sizlerin bize olan güveni, desteğiniz mücadele gücümüzü kat kat arttırdı. Önümüzdeki günlerde de çalışmalarımızı sürdürerek verdiğiniz güvene layık olduğumuzu göstereceğiz.” diye konuştu.

Yoğun katılımın gözlediği İftar yemeğinde üyeler, oda yönetiminin çalışmalarına dahil olduklarını, gösterilen gayretli çalışmalara desteklerini sürdürecekleri belirterek iftar yemeğinde meslektaşlarıyla kendilerini buluşturan başkan Dt. Hasan Yaman’a teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.