TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ADANASPOR’DA STOPER MAMADOU MARA

Gine'li savunma oyuncusu Fransa 2.Ligi'nde oynuyor

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2014 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2014 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ADANASPOR’DA STOPER MAMADOU MARA

ADANA- Adanaspor savunma için son transferini gerçekleştirmeye çalışıyor. Gine'li savunma oyuncusu Mamadou Mara Adanaspor'unkampına katılacak. Fransa 2.Liginde forma giyen Mamadou Mara 1990 doğumlu. 24 yaşındaki savunma oyuncusu Adanaspor'un kampına katılarak çalışmalara başlayacak. Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, antrenmanlara katılacak olan Mamadou Mara'yı gördükten sonra sözleşme imzalanması bekleniyor. Genç savunma oyuncusu Mamadou Mara'nın transferinin gerçekleşmesi halinde Adanaspor savunma sorununu da çözmüş olacak.

Marco çözülürse yabancı alınacak

Adanaspor transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş'in kadrosunda düşünmediği Marco Vucetic sorunu çözülürse Adanaspor üçüncü yabancı transferini gerçekleştirebilecek. Tiago'nun yanı sıra savunma içinde Mamadou Mara'yı düşünen Turuncu-Beyazlı takım, Marco'yu çözebilirse üçüncü yabancı transferini gerçekleştirebilecek. Aksi halde Marco sorunu çözülene kadar Adanaspor üçüncü yabancıyı alamayacak.

Hedef yedinci transfer

Adanaspor şu ana kadara altı transfer gerçekleştirdi. Turuncu-Beyazlı takım Kaleci Atilla, Ozan Tahtaişleyen, Sabit Hakan Yılmaz, Fevzi Özkan, Murat Yılmaz ve son olarak da Olcay Turhan'ı transfer etti. Şu ana kadar altı transfer gerçekleştiren Adanaspor Manadou Mara'yı almadı halinde yedinci transferini gerçekleştirmiş olacak. Adanaspor şu ana kadar transferde bir kaleci, bir stoper, iki orta saha ve iki forvet transferi yapmış oldu. Mamadou Mara transferi de gerçekleşirse Adanaspor yedinci transferini gerçekleştirmiş olacak.

Eriş:Zor bir lig olacak

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kamp çalışmalarının olumlu bir şekilde devam ettiğini söyledi. Şu ana kadar altı transfer yaptıklarını ve bir yabancı stoperin de aralarına katılacağını dile getiren Kevent Eriş,"Adana kampını bitirdikten sonra izin var. Ardından Bolu Termal'de ikinci kampımız başlayacak. Burada altı özel maç yapacağız. Bolu kampı sonrası lige hazır bir hale gelmiş olacağız. Bu sezon çok iddialı bir lig olacak. Biz Adanaspor'a gereken transferleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz.Bu sezon birlik ve beraberlik içerisinde başarılı olacağız. Adanaspor'u layık olduğu yere taşımak istiyoruz'dedi.

Sağbek'te Fahri ve Uğur

Yeni sezon için Adanaspor'da teknik heyet sağbek için Uğur Uruç ve Fahri Akyol'a şans vermek istiyor. Izzet Yıldırım yeni sezonda düşünülmezken Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş bu bölgede genç Uğur ve Fahri'yi değerlendirecek. Özellikle Bolu Termal'deki maç programında her iki oyuncuyu da oynatacak olan Levent Eriş gerekirse bu bölgeye maçlardaki performansa göre takviye yapılıp yapılmayacağına karar verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.