TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk-İş geleneği bozmadı

Türk-İş Adana 4. Bölge Temsilciliği her Ramazan’da olduğu gibi geleneği bozmadı ve Türk-İş’e bağlı Sendika Başkanlarına, kurum temsilcilerine ve üyelerine iftar yemeği verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2014 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2014 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Türk-İş geleneği bozmadı

p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }

ADANA(İLKHABER) - Büyük Sürmeli Oteli’nde düzenlenen iftar yemeğine Türkiye Yol-İş Sendikası Genel başkanı ve Türk-İş Konfederasyonu Genel mali Sekreteri Ramazan Ağar, Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Cevheri Bucak, İŞKUR Bölge Müdürü Haşim Meydan ASKF Başkanı Ali Gülleri ile çok sayıda şube başkanı katıldı.

İftar önceki kısa bir konuşma yapan Türk-İş Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, “Ramazan ayı paylaşma ayıdır, bölüşme ayıdır, Ramazan ayı hem oruç tutma hem de birlik ve beraberlik adına kardeşlik adına, dayanışma adına güzel örnekleri ortaya koyma ayıdır” dedi.

Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş Konfederasyonu Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar ise, toplumun tüm kesimlerini birlik ve beraberlik içerisinde olmaya çağırdı. Çalışma hayatının içinde bulunduğu sıkıntılı süreci aşma adına çalışmalara daha da hız verdiklerini anlatan Ağar, “Dün olduğu gibi bugün de, yarında çalışanlarımızın hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.