TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürkan'dan mitinge davet

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, hemşehrilerini Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Adanalılarla buluşacağı mitinge davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2014 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2014 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gürkan'dan mitinge davet




  ADANA (İHA) -  Gürkan, yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın 23 Temmuz Çarşamba günü saat 17.30'da İstasyon Meydanı'nda Adanalılar ile buluşacağını belirterek, "Tüm hemşerilerimizi Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ile buluşmaya, bu tarihi ana tanıklık etmek üzere İstasyon Meydanı'na bekliyoruz” dedi.
  Açıklamasında Başbakan Erdoğan’ın liderliğinde, Türk siyasi tarihinde yeni bir sayfa açılmış, ülkemize yeni bir ufuk kazandırıldığını ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:
  ”Kaybetmiş olduğumuz özgüvenimiz tazelenmiş, hayal denenler gerçek olmuş, umutlarımız ve ideallerimiz güçlenmiştir. Millete adanmış bir ömürle, milletimize olan inanç ve kararlılıkla kısa sürede çok büyük işler başarılmış, ülkemiz yepyeni bir kalkınma ve büyüme sürecine girmiştir. “Millet için Devlet” anlayışı ile millet odaklı hizmet üretilerek devletin vermiş olduğu hizmet kalitesi her alanda arttırılmıştır. Ülkemiz vesayet zincirlerinden teker teker kurtulurken, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu ilkesi hayata geçirilmiştir. Ülkemizin onlarca yıldır çözülemeyen, hatta kangren haline gelmiş birçok sorunun üzerine cesaretle gidilmiştir. Başta terör sorunu olmak üzere demokratikleşme alanında devrim niteliğinde düzenlemeler yine cesaretle hayata geçirilmiştir. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, hem ülkemiz de hem de uzak coğrafyalarda cesaretin, dik durmanın, çalışma azminin, inanmışlığın, kararlılığın, durmadan yola devam etmenin, milletin adamı olmanın sembolü olmuştur. Milletimizin gönlünde taht kurmuş ve aziz milletimizin desteği ile girmiş olduğu her seçimi, oyunu arttırarak büyük bir farkla kazanmış, Türk siyasi tarihinde kırılması mümkün olmayacak rekorlara imza atmıştır. Yapılamaz denilenleri gerçekleştiren Sayın Başbakanımızın önderliğinde ki AK Parti yine bir ilke imza atarak 2007 yılında yapılan referandumla halkımızın da büyük desteğini alarak Anayasa değişikliği yapılmış, Cumhurbaşkanının Cumhurun oylarıyla seçilmesinin önü açılmıştır. Bu güne kadar Sayın Başbakanımızın yaptıklarını takdir eden ve her zaman yanında olan aziz milletimiz, Cumhurbaşkanlığı Adaylığında da her zamankinden daha güçlü bir şekilde destekleyecek ve Milletin Adamının 12.Cumhurbaşkanı olarak ülkesine hizmet etmesini sağlayacağına inancım tamdır."
  Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemiz kadar tüm mazlum ülkeler içinde önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Gürkan, şöyle devam etti:
  "Bugüne kadar mazlumların gür sesi olan sayın başbakanımız bu misyonunu Cumhurbaşkanı olarak çok daha güçlü bir şekilde devam ettirecektir. Ülkemizin bu büyük gelişiminden rahatsız olan çevreler bu kutlu yürüyüşü durdurmak için adeta seferber olmuşlar, lider ülke Türkiye hedefimizden bizleri vazgeçirmek, eski Türkiye’ye döndürmek için büyük çaba sarf etmektedirler. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı görevi ile Türkiye bu günden sonra da kurulan tüm tuzakları sizlerin birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenmeniz sayesinde bozarak kutlu yoluna devam edecektir. Tüm Adanalı hemşerilerimizi, günümüz güçlü Türkiye’sini inşa eden ve bundan çok daha güçlü "Yeni bir Türkiye" konumuna eriştirmek idealiyle  tutuşan Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile İstasyon Meydanı'nda, büyük bir heyecan ve coşku ile beraber olmaya bekliyoruz."
  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.