TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mezun olan 2. diplomayı da alacak

Adana Amerikan Kültür Kolejleri Kurucusu Mustafa Çınar ve Genel Müdürü İsmail Kara Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenleyerek kolejlerini basın mensuplarına tanıttı. Ardından ise ÇGC ile protokol imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2014 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2014 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mezun olan 2. diplomayı da alacak

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) Anaokulundan liseye toplam beş okulla Adana’da eğitim hayatına girecek olan Adana Amerikan Kültür Kolejleri eğitim hayatına yeni bir vizyon getirmeyi planlıyor.

Adana Amerikan Kültür Kolejleri Kurucusu Mustafa Çınar ve Genel Müdürü İsmail Kara Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenleyerek kolejlerini basın mensuplarına tanıttı. Adana Amerikan Kültür Kolejleri Kurucusu Mustafa Çınar 2014 -2015 Eğitim Öğretim yılında faaliyete geçecek olan Adana Amerikan Kültür Kolejleri’nin Anaokulundan, liseye toplam beş okula Adana’da eğitim hayatına yeni bir vizyon getireceklerini söyledi. Okullarında ki eğitim sistemlerinden bahseden Çınar, “Amerikan Kültür Kolejleri bir sınıfta 2 öğretmenli İngilizce eğitimi veriyoruz, Avrupa Birliği’nden onaylı Avrupa Dil pasaportu veriyoruz. Bu pasaportun her yerde geçerliliği mevcuttur. Her öğretmenimize Uluslar arası İngilizce Öğretmenliği Belgesi veriyoruz. Her öğrencimize altın diploma veriyoruz. Canlı yayında internetten özel derslerimiz mevcuttur. Mental Aritmetik eğitimleri veriyoruz. Öğrencilerimizin kullanımına sınırsız açık internet sitelerimiz var. Mezunlarımız anlaşmalı Amerikan üniversitelerine sınavsız geçiş yapabiliyor. Bilgisayarı da en iyi düzeyde öğretiyoruz” dedi.

Okullarını bitiren öğrencilerin 2. diplomayı da almaya hak kazandığına dikkat çeken Çınar, “Adana Amerikan Kültür Kolejleri’nin bana bir teklifi oldu. Diğer kolejlerle mukayese ettim çok cazip geldi. Çocuklar anadilleri gibi İngilizce konuşuyorlar. 2. Diplomamız var. Nedir bu 2. Diploma. Çocuklarımız okulumuzu bitirdiğinde birincisi Türkiye diploması 2.si İngiltere’nin Amerika’nın ve diğer Avrupa Birliği ülkelerinin denklik diploması biz çocuklarımızı buradan dünyaya açıyoruz. Çocuklarımızın okumada kimse önünü kesmesin. Anaokul ilkokul, orta okul lise olmak üzere Adana ve Urfa’ya 5’er okul kazandıracağız. Adana’da birde hastane yatırımı yaptık. hastane faaliyete geçmesi ile kanunen bizim tıp fakültesi açma hakkımız doğacak. Adana’ya tıp fakültesi kurmayı düşünüyorum” diye konuştu.

Daha sonra ise Adana Amerikan Kültür Kolejleri ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti arasında protokol imzalandı. Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir ve Genel Müdür İsmail Kara ile imzalanan protokol neticesinde Adana Amerikan Kültür Kolejleri‘nde ana sınıfından liseye kadar olan aralıklarda okuyan çocukları olan cemiyet üyesi veya sarı basın kartı bulunan gazetecilere yönelik yüzde 40 indirim uygulanacak. Genel Müdür İsmail Kara, burada yaptığı konuşmada, “Cemiyetimizle kolejimiz arasında bir protokol yapılmasını konuştuk planladık. Başkanımızla bunu konuştuk ve cemiyet üyesi ve sarı basın kartı bulunan gazetecilere anaokulundan liseye kadar olan kısımlar için yüzde 40’lık bir indirimin uygulanacağı bir protokol uygulamak istedik.” dedi.


 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.