TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşadamlyarı ve şalgam üreticileri ADASO'da

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) ve Şalgam Üreticileri Derneği (ŞALGAM-DER) yöneticilerinin Adana Sanayi Odası’nı (ADASO) ziyaretinde işbirliği ve ortak projeler gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2014 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2014 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İşadamlyarı ve şalgam üreticileri ADASO'da

ADANA (İHA) - Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu’nun da katıldığı ziyarette konuşan ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, kentte yatırım, üretim ve ihracatın, dolayısıyla istihdamın artması için çaba gösterdiklerini söyledi. Kıvanç, “Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Organize Sanayi Bölgesi ile birliktelik sağladık, ortak hareket ediyor, beraber çalışıyoruz. Kentin tüm dinamikleri ile elbirliği, güçbirliği içerisinde olmak için çaba harcıyoruz. Elimizden geldiğince, hep beraber mücadele ediyoruz, mücadele vermezsek kente fayda sağlamak mümkün olmuyor” dedi.
  AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, ADASO, ATO ve ATB’nin birlikteliğinden büyük sevinç duyduklarını belirterek, “Birliktelik ruhu ile Adana’nın havasını değiştirdiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu birliktelikten Adana kazançlı çıkacaktır dedi.
  ŞALGAM-DER Başkanı Selahaddin Nas da, şalgam sanayisinin gelişmesi ve büyümesini hedeflediklerini bildirdi. İlk şalgam festivalinin düzenleneceğini vurgulayan Nas, şalgamın tanıtımı amacıyla oluşturulacak projelere destek verilmesini arzu ettiklerini kaydetti.
  Kent dinamikleri arasında ortak projeler üretilmesi ve işbirliğine gidilmesinin öneminin vurgulandığı ziyarette, ADASO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdoğan Şire, Meclis Katip Üyesi Rafet Milli, Sayman Üye İmam Gazali Hıradağı, Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Sütcü, İsa Tuzcu, Ahmet Güldiker ve Süleyman Baş hazır bulundu.
  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.