TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram serin geçecek

Yapılan son tahminlere göre Adana’da Ramazan Bayramı boyunca hava açık olacak, ancak sıcak hava bunaltmayacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2014 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2014 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bayram serin geçecek


Halil İbrahim UĞUR

 

ADANA (İLKHABER)- Adana’da Ramazan Bayramı boyunca yağış beklenmiyor. Ayrıca hissedilen sıcaklığı artıran ve havayı bunaltıcı hale getiren havadaki nem oranı ise en fazla yüzde 80’lere kadar çıkacak. Nem oranının düşük kalması ise bayram ziyaretlerinin bunaltıcı hale gelmesini engelleyecek.

 

 

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre Adana’da Ramazan Bayramı boyuncu yağış beklenmiyor. Geride bıraktığımız son bir hafta içinde etkili olan yağışlar etkisini kaybederken, bunaltıcı sıcaklarda yerini serin havaya bıraktı.

 

Yapılan son tahminlere göre Adana ve bölgesinde bugün ve yarın hava sıcaklığı gündüz en yüksek 34, gece en düşük 25, bayramın 3. günü ile Perşembe günü ise gündüz en yüksek 35, gece en düşük 24 derece olacak. Hissedilen sıcaklığı artıran havadaki nem oranı ise gündüz yüzde 80, gece ise yüzde 45’ler seviyesinde olacak. Havadaki nem oranının düşük seviyelerde kalacak olması hissedilen sıcaklığı düşürecek.

 

Bunaltıcı sıcakların ardından yer yer etkili olan yağışlarla birlikte havadaki nem oranının düşmesi ise bayram boyunca Adana ve bölgesinde havanın serin geçmesine neden olacak. Meteoroloji yetkilileri, Adana ve bölgesinde yağış beklemediklerini ancak, halk arasında ‘Yaz Yağmuru’ olarak adlandırılan yağışların yüksek bölgelerde yer yer etkili olabileceği uyarısını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.