TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MARDAV’da bayramlaşma töreni gerçekleşti

Adana’daki Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (MARDAV) üyeleri vakıf binasında bir araya gelerek bayramlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2014 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2014 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MARDAV’da bayramlaşma töreni gerçekleşti

p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); widows: 2; orphans: 2; }

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) Adana’daki Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (MARDAV)’da Ramazan Bayramı kutlaması gerçekleşti.

 

MARDAV da Ramazan Bayramı dolayısıyla biraraya gelen Mardinliler bayramlaşıp, sohbet etti. Bayramın ilk gününde saat 13:00’da Vakıf binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine MARDAV Başkanı Osman Göktekin, Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın, Genel Sekreteri Sabahattin Yumuşak, MARDAV Yönetim Kurulu Üyesi ve İlkhaber Gazetesi İmtiyaz sahibi Halil Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hikmet Aslan, Sayman Metin Kanık, MARDAV Eski Başkanı Abdulkadir Gül, Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Metin Yumuşak, Gazetemiz Köşe Yazarı Zeki Uyanık, Mardinli mahalle muhtarları ve çok sayıda Mardinli vakıf üyesi katıldı. Hoş sohbetlerin edildiği bayramlaşmada uzun süre iş yoğunluğu ve benzeri durumlardan dolayı birbirlerini görmeyenler bir araya gelerek hasret giderdi.

 

MARDAV Başkanı Osman Göktekin, yaptığı konuşmada, komşu ülkelerde yaşanan çatışmalar nedeni ile hayatını kaybeden Müslümanları düşündüklerini ve bundan dolayı buruk bayram yaşadıklarını söyledi. Yaşanan katliamların bir an evvel son bulmasını isteyen Göktekin, “Komşu ülkelerde yaşananlar nedeni ile içimiz burkulmuş durumdayız. Çok iyi bir ülkede yaşıyoruz. Millet olarak bu güzel ülkenin kıymetini bilmeliyiz. Komşu ülkelerimiz ateş çemberi içindeler. Bizler Suriye’deki, Filistin’deki ve Irak’taki hemşehrilemiz için dualar ediyoruz. Bizler Müslüman kardeşlerimizin öldüğü bu savaşların bir an evvel son bulması için tüm Mardinliler olarak dualar ediyoruz” dedi.

 

Herkesin bayramlarını kutlayan Göktekin, “Her bayram hemşehrilerimiz bizleri yalnız bırakmıyor. Öncelikle onlara çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Onları görünce çok seviniyoruz. Vakfımız günden güne büyüyor. Hiçbir hemşehrimizi geri çevirmiyoruz. Bunu Adana’daki Mardinli hemşehrilerimiz sayesinde yapıyoruz ve çok mutlu oluyoruz. İnşallah bir sonraki Ramazan’da diğer binamızı da hizmete geçirip misafirlerimizi bundan sonra orada ağırlayacağız. Herkesin bayramını kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Mardav Eski Başkanı Abdulkadir Gül ve MARDAV Yönetim Kurulu Üyesi ve İlkhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halil Arslan’da birer konuşma yaparak, Mardinliler de ki birlik beraberlik konularına vurgu yaparak, herkesin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.