TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’de göz dolduran bayramlaşma

MHP Adana İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, muhteşem bir katılıma sahne oldu. MHP’li kurmayların tam kadro hazır bulunduğu bayramlaşma etkinliğinde birlik ve beraberlik görüntüleri göz doldurdu.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2014 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2014 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MHP’de göz dolduran bayramlaşma

 

 

ADANA (İLKHABER)– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, muhteşem bir katılıma sahne oldu. MHP’li kurmayların tam kadro hazır bulunduğu bayramlaşma etkinliğinde birlik ve beraberlik görüntüleri göz doldurdu.

MHP il binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde ev sahibi İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ile MYK Üyesi Yılmaz Tankut, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, MDK Başkanı Fatin Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP ilçe başkanları, belediye başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu vatandaşların bayramını tebrik ettiler.

 

MHP VE AKP İL BAŞKANLARINDAN KARŞILIKLI ZİYARET

Partili-partisiz vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşmanın ardından MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni’ye bayram ziyareti gerçekleştirerek jest yaptılar. Başkan Yeni de, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’la birlikte MHP İl Başkanı İzgioğlu’nu ziyaret ederek bu jesti karşılıksız bırakmadı. Bu ziyarette MHP il binasında yine Başkan Hüseyin Sözlü’nün yanı sıra MYK Üyesi Tankut ve bazı ilçe başkanları da hazır bulundu. DP İl Başkanı Fatih Köylü de, MHP İl Başkanı İzgioğlu’nu ziyaret eden isimler arasındaydı.

 

YÜZÜMÜZ GÜLÜYOR İÇİMİZ KAN AĞLIYOR

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Ramazan Bayramı mesajında önemli vurgular yaptı. Türk-İslam dünyasında yaşanan vahim olayları hatırlatan İzgioğlu, “Gerek yakın gerekse uzak coğrafyada olsun Türk-İslam dünyasında kan ve gözyaşı devam etmektedir. Doğu Türkistan’da, Irak’ta, Suriye’de, Gazze’de Türklerin, Müslümanların ıstırapları bitmek bilmiyor. Hemen her gün yeni vahşetler sergileniyor. İŞID terör örgütü ise Irak’ta camileri, türbeleri yerle bir ediyor. Böyle bir ortamda bayramı bayram gibi kutlayamıyoruz. Zalimler Müslümanlara Ramazan ayını ve bayramı zehir ettiler. Dolayısıyla yüzümüz gülüyor, içimiz kan ağlıyor. Bayramı çok buruk bir şekilde idrak ediyoruz. Dolayısıyla bayramı bayram tadında kutlayabileceğimiz günlerin yakın olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, bu bayramın akan kan ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını temenni ediyor, bütün hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.