TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Büyük, halkla bayramlaştı

Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Sabancı Merkez Camii’nde kıldığı bayram namazı sonrasında camide Adanalılarla bayramlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2014 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2014 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vali Büyük, halkla bayramlaştı

ADANA (İLKHABER)-  Bir ayı Allah rızası için oruç tutarak geçiren ve teravihlerde saf tutan vatandaşlar, Ramazan Bayramı namazını kılmak için camilere akın etti. Adanalılar, bayram namazı sonrasında İslam ülkelerinde akan kanın durması ve İslam kardeşliği için dua etti.

 Bu arada bir çok camide olduğu gibi cemaat Merkez Sabancı Camii’ne de sığmadı. Bayram namazı öncesinde vaaz veren Adana İl Müftüsü Arif Gökce, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Bayramların kardeşlik, dostluk, sevgi, saygı, muhabbet gibi insani ilişkilerin pekiştirildiği günler olduğunu belirten Müftü Gökce, Müslümanlar arasındaki kırgınlıkların son bulmasını istedi. Arif Gökce, vaaz konuşmasının sonunda ise İslam coğrafyasına barış ve huzur gelmesi için cemaatle birlikte dua etti.

 Müslümanlar ayrıca bu mübarek günde, kendilerine, ailelerin, dost ve akrabalarına, memleketlerine, İslam dünyasında akan kanın durması ve İslam kardeşliği için dua etti. Ayrıca kılınan bayram namazının ardından  okunan hutbede de barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 Bayram namazı sonrasında ise, Adana Valisi Mustafa Büyük, Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur ve Müftü Gökce ile birlikte camide Adanalılar ile bayramlaştı. Cami içinde yapılan bayramlaşma sırasında vatandaşlar uzun kuyruklar oluştururken, Vali Büyük camii çıkışında da halkla bayramlaşmaya devam etti.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.