TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çelik: Buruk bayram yaşıyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı’nda Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’inde katılımı ile bayramlaşma düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2014 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2014 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bakan Çelik: Buruk bayram yaşıyoruz

p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); widows: 2; orphans: 2; }

Parti il binasında düzenlenen bayramlaşma töreni saat 12:00’da gerçekleşti. Bayramlaşmaya Bakan Çelik’in yanı sıra Adana milletvekilleri ve belediye başkanları katıldı. AK Parti’deki bayramlaşmaya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve bazı MHP’liler katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, buruk bayram kutladıklarını söyledi. Gazze’de yaşananların ve Musul’da rehin tutulanların olduğunu anlatan Çelik, “Özellikle içimizde bu bayramda bir burukluk var tabi. İsterdik ki Musul'da rehin bulunan değerli kardeşlerimiz de aramızda olsun. Bilhassa onların, onların ailelerinin bayramlarını kutluyoruz.” dedi.


 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı’nda Ramazan bayramı dolayısıyla bayramlaşma gerçekleşti.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve AK Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar, Mehmet Şükrü Erdinç, Fatoş Gürkan, Ali Küçükaydın, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik ve parti yöneticileri ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma İl Başkanlığı salonunda gerçekleşti. Bakan Çelik, ilk olarak parti il binasının önünde duran kalabalık kitle ile bayramlaştı. Ardından ise Parti binasına gelen Çelik, buradaki bayramlaşmaya katıldı.

Parti binası içinde düzenlenen bayramlaşma törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve bazı MHP’liler katıldı. Bayram kutlamasının ardından MHP’liler Parti binasından ayrıldı. Bayramlaşma ya çok sayıda kalabalık katılırken yoğunluk nedeni ile klimaların yetersiz kaldığı ve Bakan ve Milletvekillerinin de bayramlaşma esnasında yoğun bir şekilde ter döktüğü görüldü.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, buruk bayram kutladıklarını söyledi. Gazze’de yaşananların ve Musul’da rehin tutulanların olduğunu anlatan Çelik, “Özellikle içimizde bu bayramda bir burukluk var tabi. İsterdik ki Musul'da rehin bulunan değerli kardeşlerimiz de aramızda olsun. Bilhassa onların, onların ailelerinin bayramlarını kutluyoruz. Kerkük ve Musul'daki Türkmenlerin bayramlarını bilhassa kutluyoruz. Gazze'deki kardeşlerimizin bayramını kutluyoruz. Etrafımızda bizim gibi huzur içerisinde ramazanı geçirememiş olan, bizim gibi huzur içinde bayram yapamayan hangi dinden olursa olsun, hangi etnik gruptan olursa olsun herkese bugünlerin hayır ve barış getirmesini diliyoruz. Allah nasip etti bu ramazanı da gördük. Yine nasip etti bu bayrama da eriştik. herkese hayırlı bayramlar temenni ediyorum." dedi.

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de davetlilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Yeni, “Ramazan Bayramı’nın başta Filistin, Irak ve Suriye olmak üzere bütün Müslüman alemine barış ve huzur getirmesini diliyorum” diye konuştu. 12:00’da başlayan bayramlaşma saat 13:00’da son buldu.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.