TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaisalı halkı bayramlaştı

Atatürk Parkı içinde Karaisalı Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen Bayramlaşma törenine yüzlerce vatandaş katıldı

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2014 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2014 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karaisalı halkı bayramlaştı

 @font-face { font-family: "Times New Roman"; }@font-face { font-family: "MS 明朝"; }@font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }ADANA (İLKHABER)- Adana’nın Karaisalı İlçesi’ndeki Atatürk Parkı içinde Karaisalı Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde bayramlaşma programı düzenlendi. Düzenlenen bayramlaşma programına ise ilçe halkı büyük ilgi gösterdi.

 

Atatürk Parkı’ndaki bayramlaşma programı sabah saat 09:00’da başlarken, Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç’un da katıldığı bayramlaşma programı öncesinde dualar edildi.

 

Bayramlaşma programına katılan ilçe halkına teşekkür eden Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Bayramlaşma programımıza uzaktan yakından katılıp bizlerle bayramlaşan herkese teşekkür ederim. Cenab-ı Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın nice bayramlara hep beraber tekrar girmeyi nasip etsin.” dedi.

 

Başkan Saadettin Aslan daha sonra ilçe jandarma komutanlığını ziyaret ederek askerlerin ve komutanların bayramını kutladı. İlçe Rehabilitasyon Merkezini de ziyaret eden Aslan burada yaşayan çocukların da bayramını kutladı. Başkan Aslan en son olarak ise MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle bayramlaştı.

 

Bayramlaşmaya Kaymakam Mehmet Tunç, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz, Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu, Meclis üyesi Hakan Arıcı, Karaisalı Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ahmet Mahmut Şekerci, İl Genel Meclisi eski Üyesi Nevzat Özgün ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.