TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Durak kabusu

Sürücüler otobüs duraklarına araç park etme konusunda çağ atladı. Bu kez hem kaldırımdaki durağa, hem de otobüsün duracağı alana araç parkları yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2014 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2014 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Durak kabusu

p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); widows: 2; orphans: 2; }

 

Karataş Bulvarı üzerinde bulunan Cumhuriyet Metro İstasyonu önünde bulunan otobüs durağı önüne bir otomobilin park ettiği görüldü. Yolcular bu nedenle durağa yanaşmak isteyen araçlara binmekte zorluk çekti. 2. Araçta kaldırımdaki durağa park edince toplu taşıma aracı bekleyen kişiler ne yapacaklarını şaşırdı.

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) Toplu taşıma araçlarına ait duraklara otomobil park eden sürücüler bu kez hem sürücüleri hem yayaları çıldırttı.

Karataş Bulvarı üzerinde bulunan Cumhuriyet Metro İstasyonu önünde bulunan otobüs durağı önüne bir otomobilin park ettiği görüldü. Yolcular bu nedenle durağa yanaşmak isteyen araçlara binmekte zorluk çekti. Buda yetmezmiş gibi kısa bir süre sonra yine aynı durağa 2. bir otomobil yanaştı. Ancak bu otomobil sürücüsü aracını yola park etmek yerine durağın bulunduğu kaldırıma park etmeyi uygun buldu. Ardından birkaç sürücü daha aynı yöntemle otomobillerini park edince bu kez kaldırımda toplu taşıma aracı bekleyen yayalar ne yapacağını şaşırdı. Yayaların uyarılarına rağmen sürücüler uzun süreliğine otomobillerini park ederek araçlarının yanından ayrıldı. Yayalar ne kaldırımda durak olarak belirlenen yerde bekleyebildiklerini, nede yolda park eden araç nedeni ile otobüslere bine bildiklerini anlattı.

Park eden otomobillerin yanı sıra kaldırımların orada bulunan işyerlerinin de malzemeleri ile kaldırım işgali gerçekleştirmesi kaldırımı kullanmak isteyenlere de zor anlar yaşattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.