TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekmeleddin ihsanoğlu Adana’ya geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanlığı’nda bayramlaşma töreni gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2014 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2014 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ekmeleddin ihsanoğlu Adana’ya geliyor

p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 10); line-height: 115%; widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: "Calibri",serif; font-size: 11pt; }p.cjk { font-family: "SimSun"; font-size: 11pt; }p.ctl { font-family: "Calibri"; font-size: 11pt; }

 

Bayramın 2. günü düzenlenen törene Adana İl Başkanı Orhan Sümer, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, parti yönetimi ve çok sayıda partili hazır bulundu. Törende Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cuma günü Adana’ya geleceği de duyuruldu.

Bayram gününde partiye gelerek bayramlaşmaya katılan herkese teşekkürlerini sunan Başkanı Orhan Sümer, “Belediye başkanlarımıza da Cumhurbaşkanı adayımız için gösterdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Belediyelerimizin çalışmalarıyla da Cumhuriyet Halk Partisi’nin hizmetlerini halka göstereceğiz” dedi.

:::::::

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanlığı’nda Ramazan Bayramı nedeni ile bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cuma günü sabah saatlerinde Adana’ya gelerek bir dizi etkinliğe katılacağı açıklandı.

Parti terasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde Adana İl Başkanı Orhan Sümer, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, parti yönetimi ve çok sayıda partili hazır bulundu. İlk olarak konuşmalar gerçekleşti. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin burada yaptıkları konuşmalarda partililerin bayramlarını kutladılar. Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cuma günü kentte olacağını belirten, başkanlar tüm Adanalıları adayı hep birlikte karşılamaya davet ettiler.

Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cuma günü Adana'da olacağını belirten CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer, Bayram gününde partiye gelerek bayramlaşmaya katılan herkese teşekkürlerini sundu. Sümer, “Belediye başkanlarımıza da Cumhurbaşkanı adayımız için gösterdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Belediyelerimizin çalışmalarıyla da Cumhuriyet Halk Partisi’nin hizmetlerini halka göstereceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından bayramlaşma gerçekleşti. Bayramlaşmanın ardından partililer bir süre parti binasında sohbetler etti. Saat 11:00’de başlayan tören saat 13:00’de sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.