TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan, bugün Mardin’de

İçişleri eski Bakanı ve Mardin Milletvekili Muamer Güler, memleketi Mardin’de bir taraftan hemşehrileri ile bayramlaşırken gider taraftan da Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün katılacağı mitinge davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2014 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2014 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Erdoğan, bugün Mardin’de

@font-face { font-family: "Times New Roman"; }@font-face { font-family: "MS 明朝"; }@font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

Adnan AVUKA

 

MARDİN (İLKHABER)-

Erdoğan, bugün Mardin AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen program kapsamında Mardinlilere hitap edecek. Ramazan Bayramı’nı memleketi Mardin’de geçiren İçişleri eski Bakanı ve Mardin Milletvekili Muammer Güler, milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey ve Abdurrahim Akdağ ile birlikte ilçeleri tek tek dolaşarak hem hemşerilerinin bayramını kutladı hem de Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün katılacağı Mardin mitingine davet etti.

 

Bu arada AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide, Erdoğan’ın Mardin programına ilişkin yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 31 Temuz Perşembe günü (Bugün) Mardin’de olacak. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız havaalanında Türk, Kürt, Arap, Ermeni, Süryani ve Yezidi guruplardan oluşan bir mozaik ile karşılanacak. 6 dilden oluşan bu muhteşem hoşgörü mozaiği tüm dünyaya birlik, beraberlik, kardeşlik, hoşgörü mesajı vermiş olacak. Tahminimize göre liderimiz Erdoğan’ın Mardin’de güzel ve büyük anlamlar taşıyan mesajları olacak. Ülkesine ve milletine gönül vermiş olan herkesi Mardin’deki mitingi davet ediyoruz.” dedi.

 

ERDOĞAN’A BEYRUT’TA ÇEKİLEN KLİP HEDİYE EDİLECEK

AK Parti Mardin İl Teşkilatı Yönetim Kurulu ve Başkan Yardımcısı İbrahim Sincar  ise, Beyrut’taki Erdoğan sevgisine dikkat çekti. İbrahim Sincar, “Başbakanımız Erdoğan Beyrut’ta ne kadar sevildiği ve sayıldığını biliyoruz. Benim Beyrut’taki akrabalarım tarafından hazırlanan klipi Başbakanımıza hediye edeceğim. Liderimiz Arap ülkelerinde çok sevilen ve takdir edilen bir liderdir. Klipte onu anlatıyor.” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.