TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözlü: Bu seçim Türkiye Cumhuriyeti’nin kaderini belirleyecek

CHP’deki tarihi bayramlaşmaya MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Çukurova ve Seyhan Belediye Başkanlarıda katıldı, bayramlaşmanın gündemini Cumhurbaşkanlığı seçimleri oluşturdu

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2014 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2014 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sözlü: Bu seçim Türkiye  Cumhuriyeti’nin kaderini belirleyecek

ADANA (İLKHABER)- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Binası’nda yapılan bayramlaşmaya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü'de katılarak CHP'lilerin bayramını kutladı.

 

Hüseyin Sözlü’nün CHP il binasını ziyaret ederek, CHP’lilerle bayramlaşmasının demokrasi adına çok güzel bir örnek olduğunun altını çizen CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer, Başkan Sözlü’ye bu nezaketinden dolayı teşekkür etti.

 

Bayramlaşma programında CHP’lilere hitap eden MHP’li Başkan Hüseyin Sözlü, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine dikkat çekti. Başkan Sözlü, “Bu seçim sadece bir Cumhurbaşkanlığı seçimi değil, bu seçim Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini ilgilendiren bir seçim. Bu seçim laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin kaderini belirleyecek bir seçimdir.” dedi.

 

Çukurova Belediye Başkanı CHP'li Soner Çetin ise 10 Ağustos'ta sahillere ve yaylara oy kullanacak yurttaşlar için araç temin edeceklerini açıklarken, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da yaptığı konuşmada “Amacımız Adana'ya hizmet, Adanalı yurttaşlarımız Adana'mıza hizmet için bizleri seçti ve bir araya getirdi her şey Adana için.” ifadelerini kullandı.

 

CHP il binasında düzenlene bayramlaşma programına, Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün, CHP Adana İl kadın Kolları Başkanı Rukiye Alpay Çinkılıç, CHP eski milletvekilleri Tuncay Karaytuğ, İbrahim Özdiş ve Kemal Sağ katıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.