TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dikkat! El arabasında bebek var

Adana’da “Seleci” olarak tabir edilen naylon leğen, sepet ve benzeri ürünleri satan bir kadının bebeğini ürünlerini içine koyduğu el arabasına katarak yanında gezdirdiği objektiflere yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2014 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2014 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Dikkat! El arabasında bebek var

p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); widows: 2; orphans: 2; 

Bayram BULUT

Adana (İLKHABER) Adana’da “Seleci” olarak tabir edilen naylon leğen, sepet ve benzeri ürünleri satan bir kadının bebeğini ürünlerini içine koyduğu el arabasına katarak yanında gezdirdiği objektiflere yansıdı.

Havanın aşırı sıcak olması nedeni ile zaman zaman sıcaktan bunalan bebeği sıcaktan korumak için duvar ve ağaç gölgelerinde bekleten seleci anne daha sonra ise mecburen işini yapmak için dolaşmaya devam etti. Bebeğini güneşten korumak için bazen başının üstüne sattığı ürünleri koyan anne ne yaptıysa da başarılı olamadı.

Yoldan geçen vatandaşlarda seleci kadını şaşkın gözlerle izledi. El arabasından çıkan bebek kafasını görenler önce bebeği sevdi daha sonra ise anneye, “Havanın sıcak olduğunu çocuğu neden yanında gezdirdiğini sordu. Anne ise çocuğunu bırakacağı kimsenin olmadığını çalışmak zorunda da olduğunu belirterek, mecburen onu yanına alıp birlikte çalıştıklarını anlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.