TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murat Göğebakan hayranlarını üzdü

Uzun süredir kanser tedavisi gören Adanalı sanatçı Murat Göğebakan hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2014 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2014 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Murat Göğebakan hayranlarını üzdü

Murat Göğebakan hayranlarını üzdü

 

 

 Uzun süredir kanser tedavisi gören Adanalı sanatçı Murat Göğebakan hayatını kaybetti.  Sanatçı Murat Göğebakan, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak yoğun bakıma alınmıştı. Durumu kötüye giden ünlü sanatçı hayatını kaybetti.

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan için bugün Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek. Göğebakan, cumartesi günü ise memleketi Adana’da defnedilecek.

  Murat Göğebakan, 9 Ekim 1968 tarihinde Adana’da doğdu. Anne ve babası Almanya’da çalıştığı için  7 yaşına kadar sürekli Adana-Almanya arasında yaşamak zorunda kaldı. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı. Ardından 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarına girdi, tamamladığı üniversite eğitiminden sonra da Çukurova Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak yer aldı. Bu yıllarda dergah eğitimi aldı, gitar dersleri verdi ve bar çalışmaları yaptı. 1995 yılına kadar Adana’da yaşadı. İlk evliliğini genç yaşlarda yapan Murat Göğebakan’ın bu evlilikten Bülent isminde bir çocuğu oldu. 1995 yılında, hayallerini gerçekleştirmek ve bir albüm çıkarmak için İstanbul’a gitmişti. (Haberi 3.Sayfada)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.