TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan'ın zaferi karşısında ağladı

AK Parti Adana İl Başkanlığı'nda cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını takip eden partililerden kimisi lokumlu kutlama yaparken kimisi de gözyaşlarını tutamadı.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2014 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2014 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Erdoğan'ın zaferi karşısında ağladı

  ADANA (İHA) - Türkiye genelinde yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 12. Cumhurbaşkanı seçildi. Bazı kadın partililer, gözyaşlarına hakim olamazken birçoğu da birbirine sarılarak Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesini kutladı. Bir kişi ise partililere lokum dağıttı. Bir taraftan da Başbakan Erdoğan'ın dev posterini çıkartan partililer, Recep Tayyip Erdoğan diyerek ritim tuttu.
  Adana AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Adana'da 3 aylık bir çalışmayla partinin oylarını yüzde 10 civarında artırdıklarına dikkat çekerek, "Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 12 yıl gece-gündüz demeden çalışarak bu makamı hak etmişti. Bugün ilk kez halk tarafından cumhurbaşkanı seçildi. Tarihi bir gün yaşadık. Başbakanımız hak ettiği bir zaferi kazandı. Bundan sonrada halka Cumhurbaşkanı olarak hizmet etmeye devam edecek" dedi.
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.