TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Borcumu hizmetle ödeyeceğim

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan'ın 5 köyünde seri ziyartler yaptı, projelerini anlattı

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2014 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2014 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Borcumu hizmetle ödeyeceğim

    Borcumu hizmetle ödeyeceğim

 

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan’ın  5 köyünde, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’le birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde, önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Karahamzalı, Acaryayla, Akçalıuşağı, Kargapazarı ve Tapan köylerinde halkla buluşan Başkan Hüseyin Sözlü, köyleri susuz, yol sorunu olan, altyapı sorunu bulunan bir Adana’yla karşı karşıya olunduğunu açıkladı.

SUSUZ VE YOL’SUZ KÖY KALMAYACAK

Başkan Hüseyin Sözlü;  ASKİ’nin, suyu olmayan köylerle ilgili çalışmaları aralıksız sürdürdüğünü söyledi. Başkan Hüseyin Sözlü, “ASKİ bu konuda hazırlıklarını yapıyor. Allah nasip ederse en kısa sürede susuz köy kalmayacak. Hepsini tamamlayacağız. Yollarımızı da geçici önlemlerle değil, altyapısını hazırlayarak, imkanlar dahilinde derin, keskin virajları yumuşatarak, su giderleriyle, atlyapısını iyi hazırlayıp, iki kat asfalt dökerek, en az 10 yıl dayanacak şekilde yollar yapacağız” dedi.

ORMAN İÇİ YOLLARI YAPACAĞIZ

Kozan-Feke, Feke-İnderesi arasında Karayollarına ait orman içi yollar bulunduğunu hatırlatan Başkan Hüseyin Sözlü, “Feke Belediye Başkanı, Kozan Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Karayolları yönetimine gidip, bu yolların önemini anlatacağız. Yayla sezonunda halkımızın sıklıkla kullandığı, müracaat ettiği yollar olduğunu ifade edeceğiz. Yaparlarsa yaparlar, yoksa onları da biz gerçekleştireceğiz. Kozan’a, Feke’ye, hemşehrilerimize borcumuz var. Kozan’ın bize gösterdiği sahiplenmeye cevap veremezsek, altında kalırsak, ağlarsak, sızlanırsak, imkan yok dersek ve sorunları çözmezsek bize de yazıklar olsun” diye konuştu.

AKIL, AHLAK VE VİCDAN ÖLÇÜLERİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Sözlü, sözlerini şeyle sürdürdü: “Var olanı akıl, vicdan, ahlak ölçüsünde doğru yöneteceğiz. Bütçeyi daha verimli kullanıyoruz. Mal alımı yaparken, kaliteyi düşürmeden yarı yarıya ucuza mallettiğimiz bir döneme girdik. Mucize Allah’a mahsustur. Biz akıl, ahlak ve vicdan ölçülerinde çalışarak halka hizmet edeceğiz  Bizi sizler seçtiniz. Cenab-ı Allah’a ve milletimize karşı sorumluyuz. Çalışırken de sizlerin fedakarlığına, teveccühüne layık olmanın mücadelesi içindeyiz.”

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.