TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Onlar erdi muradına

Gazetemiz muhabirlerinden Bayram Bulut, önceki akşam Adana Haber Gazetesi Sayfa Sekreteri Songül Güler ile muhteşem bir düğün ile evlenerek bekarlığa veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2014 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2014 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Onlar erdi muradına

Halil İbrahim UĞUR

 ADANA (İLKHABER)- Gazetemiz muhabirlerinden Bayram Bulut, önceki akşam Adana Haber Gazetesi Sayfa Sekreteri Songül Güler ile evlenerek dünya evine girdi.

Aradığı aşkı yıllar sonra bulan ve aşkını evlilikle taçlandıran Bayram Bulut, evlilik hazırlıklarını tamamlayarak gönlünün sultanı ile hayatını birleştirdi. Bir ömrü aynı yastığa baş koyarak geçirmek üzere hayatının aşkı ile dünya evine giren Bayram Bulut’un bu büyük mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 Şirin Müzikol’de yapılan düğünde genç çifti yakın eş, dost ve akrabaları yalnız bırakmazken, genç çift doyasıya eğlendi. Düğün salonuna giriş yaparak, ilk danslarını yapan Songül ve Bayram Bulut çifti büyük alkış toplarken, solandaki coşku bir anda doruklara yükseldi.

 DAVETLİLER GENÇ ÇİFTİ PİSTTE YALNIZ BIRAKMADI

Genç çiftin açılış dansı ile davetliler pisti doldurarak, Songül ve Bayram çiftine eşlik etti. Davetliler eşleri ile dans ederek, genç çiftin mutluluklarına şahitlik yaptılar.

 GENÇ ÇİFT GECE GEÇ SAATLERE KADAR EĞLENDİ

Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift bir yandan tebrikleri kabul ederken, diğer taraftan da pisti boş bırakmadı. Dans, çifte telli ve halay müzikleri ile eğlenen genç çift, gece boyunca göstermiş oldukları performans ile davetlilerden tam not aldı. Gece geç saatlere kadar eğlenen genç çift, mutluluklarıyla göz doldurdu.

 PASTA KESEREK, DAVETLİLERE İKRAM ETTİLER

Gecenin ilerleyen saatlerinde düğün pastasını kesen genç çift, kesmiş oldukları pastadan ilk olarak kendiler tattı. Daha sonra kesilen pasta davetlilere ikram edilirken, genç çift tebrikleri kabul etti.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, İLKHABER Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Arslan ve eşi, Adana Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rıfat Söylemez ve eşi, Çukurova Vaizi ve gazetemizin yazarlarından M. Zeki Uyanık, Adana’nın sevilen eğitimcilerinden Davut Akçay ve eşi, genç çiftlerin mesai arkadaşları, dost ve akrabaları mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.