TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arslan, engelli çifte sahip çıktı

İsa ve Melike İnce çiftinin feryadına Adana Vali Yardımcısı Arslan duyarsız kalmadı.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2014 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2014 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Arslan, engelli çifte sahip çıktı

p { margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); }p.western { font-family: "Cambria"; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: "MS 明朝"; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }

 

 

 

 

 

Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Melike İnce’nin tedavi masrafları için Sosyal Yardımlaşma Vakfı kanalıyla gereken yardımın yapılacağını söyledi.

 

 

Arslan, Melike İnce’nin sağlık durumu ile birlikte İnce çiftinin ekonomik durumunu incelettiğini belirterek, “Öncelikli olarak, hanım kardeşimize Allah’tan şifa diliyoruz. Bizler ancak tıbben yapılacak müdahale ve bu müdahaleler için gereken masrafları karşılayabiliriz. Bu nedenle, İnce ailesi için gereken yardımı devlet yapacağız.” dedi.

 

Halil İbrahim UĞUR

 

ADANA (İLKHABER)- Kocaeli’nde ki bir barınma evinde yaşarken tanışıp, sonrasında birbirlerine aşık olup 7 ay önce evlenerek dünya evine giren yüzde 50 bedensel engelli İsa İnce (53) ve yüzde 80 bedensel engelli Melike İnce (47) çiftinin mutluğu kısa sürdü. Düğünden sonra hastalanan ve kısa bir süre sonrada Pankreas Kanseri hastalığı teşhisi konulan Melike İnce, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşam mücadelesi veriyor.

 

Gazetemize özel açıklama yapan Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan, İnce ailesinin yaşamış olduğu drama duyarsız kalmadı. Sosyal Yardımlaşma Vakfı kanalıyla aileye öncelikli olarak şimdiye kadar yapmış olduğu ve Sosyal Güvenlik Kurumu’nun karşıladığı tedavi masraflarının geri iade edilmesi noktasında talimat verdiğini söyleyen Vali Yardımcısı Arslan, “Sosyal devlet olmanın gereği, ihtiyaç sahibi insanların barınma ve yaşaması gibi temel ihtiyaçların yanı sıra, sağlık giderlerini de karşılamak zorundadır. Bu noktadan hareketle, hanım kardeşimizin tedavisi elimizden gelen yardımı yapacağız.” dedi.

 

İNCE AİLESİNE TEDAVİ MASRAFLARI GERİ ÖDENECEK”

SGK tarafından ödenmeyen ilaç ve diğer giderlerin yeniden aileye ödeneceğini açıklayan Halis Arslan, “Ailemiz Genel Sağlık Sigortası kapsamında tedavi görüyor. Ancak SGK bazı ilaç ve tıbbı malzemelerin ücretini karşılamıyor. Bu nedenle, İsa İnce kardeşimizin eşinin tedavisi için harcamış olduğu parasını Sosyal Yardımlaşma Vakfı kanalı vasıtasıyla geri ödeyeceğiz.” diye konuştu.

 

İSA İNCE, HALİS ARSLAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Gazetede çıkan haberin hemen ardından Vali Yardımcısı Halis Arslan’ın kendisini aradığını ve gereken yardımın yapılacağını söylediğini belirten İsa İnce ise, Vali Yardımcısı Halis Arslan’a teşekkür etti. Çok zor günler yaşadığını belirten İnce, “Sayın Vali Yardımcım benimle çok yakından ilgileniyor. Kendisine nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Eşimin hastalığı ile dünyam kararmıştı ancak devletin şefkatli yüzü yeniden hayatımı aydınlattı. Sayın Vali Yardımcımın talimatı üzerine işlem başlatıldı ve şimdi kadar yapmış olduğum bazı masrafların ücretini alacağım.” dedi.

 

MELİKE İNCE’NİN AMELİYATI YARINA KALDI

Bu arada Melike İnce’nin dün yapılması gereken ameliyatı, hasta kadının kan değerlerinin düşük olması nedeniyle yapılamadı. Bu nedenle tekrar yoğun bakımda gözlem altına alınan Melike İnce’nin yarın ameliyata alınması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.